miercuri, 30 noiembrie 2011

More prezzieeeeeeeees!

Azi am primit, prin poștă, o surpriză din partea BioBeauty, mai precis o cremă Cattier bio regenerantă de noapte. Am rămas fără cuvinte, este prima mea cremă bio, sunt extrem de curioasă ce poate. De asemenea, sunt și un pic surprinsă, chiar intenționam să îmi iau o cremă de noapte, doar că nu mă hotărâsem exact ce brand  să îmi cumpăr, așa că produsul a picat fix la țanc. 

Crema organică Cattier nu conține emulsifianți, în schimb are în compoziție unt de shea, proteine naturale  din grâu, extract de semințe de coacăze negre, îmbogățit cu omega 3, omega 6 și vitamina E, astfel că efectele sună extrem de bine: hidratare în profunzime, reparare, anti-uscare, protecție a pielii, reînnoirea celulelor, redarea elasticității și fermității pielii, precum și redarea echilibrului pielii. Crema se adresează tuturor tipurilor de ten, lucru absolut normal de altfel dacă luăm în considerare lista de ingrediente expusă mai sus.

Ceea ce mă face să am cu adevărat încredere în acest produs este termenul relativ redus de valabilitate: 6 luni de la deschidere, un termen cât se poate de onorabil pentru un produs organic (crema Cattier Songe Fleuri are Eco Cert, o dovadă în pus pentru calitatea sa de produs bio). Cantitatea este de 50 de ml, mai mult decât rezonabil pentru o perioadă de folosire cum e cea a acestei creme.

Pe de altă parte, există o serie de trăsături care m-au atras la acest produs: are un ambalaj foarte elegant, sub formă de recipient cu pompiță (un plus imens, se evită astfel contaminarea produsului cu tot felul de bacterii, precum și oxidarea ingredientelor, lucruri care compromit produsul în sine, dar și efectele lui), o etichetă interesantă, plină de informații utile (chiar dacă în franceză, noroc că iubesc această limbă), explicații și indicații de folosire. Mirosul este și el foarte interesant, nu pot să zic exact cu ce seamănă, însă în mod cert miroase a natural, a ingrediente provenite din natură și nu din laborator. 

Crema intră în teste chiar din seara asta, și nu numai din partea mea. Sunt foarte curioasă cum va performa acest produs și pe tenul lui hubby, mai ales că în această perioadă are nevoie de hidratare suplimentară, poate chiar mai multă decât în cazul tenului meu. Ceea ce mă încurajează este tocmai indicația că produsul este destinat tuturor tipurilor de ten. Promit să vă țin la curent cu evoluția rezultatelor, sunt și eu foarte curioasă.

Voi ați încercat vreun produs Cattier? Ce impresie v-au lăsat? Ați vrea să încercați aceste produse? Nu uitați, le găsiți aici

Aștept cu drag comentariile, ideile și comentariile voastre. 

3 comentarii: