miercuri, 9 noiembrie 2011

Am acceptat provocarea Vichy Normaderm!

Acum vreo săptămână m-am înscris în campania Normaderm (detalii aici) și sâmbătă am găsit în poștă un plic. Motivul? Mai nou, tenul meu a decis că el e șeful și trebuie să se manifeste în consecință. Astfel că mostrele Normaderm au picat la fix. Am primit 2 mostre de tratament hidratant anti-imperfecțiuni tri-activ, o mostră de gel de curățare care se poate folosi fie ca cleanser, fie ca scrub, fie ca mască. Pe lângă acestea, am mai primit și un pliant care prezintă gama Normaderm. Adică astea:


Urmează să le testez, sunt tare curioasă ce efecte o să aibă, și să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Pe voi vă tentează provocarea Normaderm? Ați folosit această gamă? Cu ce rezultate? 

Aștept cu drag și cu interes părerile, ideile și comentariile voastre.

10 comentarii:

  1. Mie ieri mi-au venit in posta si cleanserul acela 3in1 mi se pare supeeeerb :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Kitty, eu inca nu l-am inceput, dar m-ai facut curioasa...momentan am inceput crema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am primit mostrele, masca mi se pare extrem de eficienta. Tenul ramane incredibil de fin si de curat! si-mi place ca poate fi folosita si ca masca. Nu cred ca as folosi-o zilnic, din cauza particulelor abrazive, dar la 2zile merge.

    Cu crema am mai "interactionat":) [De masca eram, insa curioasa. :)]
    Crema... mi-am cumparat-o acum cateva luni. Matifiaza foarte bine, nu mi-a creat acnee, insa trebuie aplicata in stat minim, altfel daca tot aplici si reaplici cu gandul ca n-ai aplicat cat trebuie:), se formeaza in final acele "scuame". De asemenea, nu mi se pare ca merge a fi folisita cu un fdt puternic matifiant, caci si ea matifiaza... Cat timp am folosit-o a ajutat la tratarea imperfectionilor, insa daca nu avem si noi grija la igiena, la cosmeticele pe care le aplicam pe ten sau daca ducem mainile pe ten des... niciun produs nu are cum sa-si mai faca efectul...
    Nu m-am hotarat daca s-o cumpar din nou sau nu (e cam scumpa!), dar masca mie chiar imi place, curata bine. Chiar o s-o caut in farmacii!

    Poate revii aici cu primele impresii despre produse :P As fi curioasa sa aflu si opinia ta.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Ada, ma bucur mult ca ne-ai impartasit parerea ta foarte documentata. Cred ca meriti un premiu pentru cel mai lung comentariu din istoria blogului. :))

    Gelul/masca tot nu am apucat sa le incerc...Crema insa da, si ai mare dreptate la partea cu scamutele, azi am folosit-o de dimineata pentru hidratare si apoi m-am dat cu un fond de ten cu un finish mat...Nu cred ca vrei sa stii ce horror a fost...O sa revin cu un review mai pe larg. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Primul pas e mai greu de facut... de acum or sa urmeze si altele, cu siguranta. :P

    hmm... Imi imaginez ce s-a intamplat... or aplici o cantitate minima, or..renunti s-o mai folosesti ca baza pt fdt. (Btw - ce fdt. ai folosit?)

    Am incercat, in vara, s-o folosesc cu un fdt extrem de matifiant... nu cred ca e altul la fel de puternic :) ( Double Wear-ul de la Estee Lauder) si nu reuseam sa-l intind deloc. A trebuit sa schimb crema,altfel nu puteam folosi acel fdt...

    Cred ca aceasta crema, ca baza, ar merge mai bine cu un fdt light, semi-matifiant... insa, la fel, aplicata intr-un strat minim.

    Am aplicat una din mostre aseara, la culcare si dimineata cand atingeam tenul, ramaneau "scuame"... Cred ca are in componenta un ingredient care face crema astfel. Tot de la L'OREAL am mai folosit o crema cu ceramide. Si cu aceea aveam problema "scuamelor".... o sa ma uit pe lista ingredientelor si la aceasta crema, s-ar putea ca si aceasta sa contina asa ceva... Oricum, nu ma pricep prea bine la ingrediente... spun doar. :)
    O zi frumoasa! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ada: stiam ca o sa faca scamute, ca ma dadusem si seara cu ea si chiar m-am chinuit sa pun putina...si tot asa a facut. Nu mai stiu ce fdt era, parca Bourjois Detox, care are finish mat...

    Pe de alta parte, ma gandesc ca oricum n-o folosesti absolut tot timpul, doar in momentele in care o ia tenul razna...

    Acum trebuie sa schimb si eu crema, sa imi iau ceva mai hidtratant, ca deja e mult prea frig...

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti recomand cremele de la Elmiplant. Luna trecuta am folosit crema cu nectar de gutuie. Mi-a placut atat de mult, incat am terminat-o intr-o luna. :)) Apoi, am oscilat intre a o recumpara sau a incerca alta, tot de la Elmiplant. Pana la urma mi-am luat-o pe cea regeneranta, de noapte. E putin mai consistenta decat cea de zi. Hidrateaza bine si mie nu-mi provoaca acnee. Mi se pare potrivita pentru vremea asta rece. Ah, si o poti folosi ca baza de machiaj.;)

    Am zis sa incerc si eu un fdt Bourjois...m-ar tenta 10h Sleep Effect, desi am inteles ca nu-i potrivit tenului mixt (cum il am eu), dar au o nuanta care imi vine ca o manusa. :)) Or daca nu, pe celalalt Heathy Mix... Poate faci, pls, un review si la Detox...Acesta e mai nou parca...

    O seara frumoasa!

    PS: Imi place f. mult masca de la Vichy. M-am uitat mai devreme si la ingrediente (cu ajutorul unui dictionar :) si imi par safe...)

    RăspundețiȘtergere
  8. Elmiplantul e si iubirea vietii mele, cred ca ti-ai dat seama din postarea aia cu gelurile de dus. Si mie mi s-a terminat recent crema de zi, parca tot aia cu gutuie. Si cred ca e timpul sa imi iau si eu una de noapte...

    O sa fac mini-review-uri la toate fdt-urile testate, am o gramada de mostre, suficient cat sa imi fac o parere. Pana acum, Detox-ul se descurca chiar foarte bine. Healty Mix l-am avut, in varianta serum si m-a cam dezamagit...

    Uoooof, ma oftic ca inca sunt la serviciu, ca asa imi puneam si eu masca...Multumesc mult si pentru informatia cu ingredientele, incepe sa ma intereseze si pe mine aspectul asta.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. De varianta serum, in general, nu am citit de bine :)... dar in cazul Healthy Mix eu nu mi-am gasit o naunta potrivita. (Nu stiu tu, dar eu am tenul cam deschis... de ex. la Revlon-Colorstay (daca il stii, eu sunt intre Buff si Sand Beige, adica intre 150 si 180), pe cand cea mai deschisa nuanta de tester Healthy mix era cam inchisa, mai inchisa decat 180-ul de la Colorstay. La Detox, aveau 3 nuante mult prea inchise pt mine. Ce varianta folosesti? Mie mi s-a recomandat la stand varianta solida care arata asa: http://www.vivawoman.net/wp-content/uploads/2011/06/Bourjois-Bio-Detox-Organic-Perfecting-Powder.jpg care nu m-a impresionat...

    Cand ai timp, astept cu interes mini-review-urile. ;)

    In alta ordine de idei, am vazut in alta postare ca folosesti de la Garnier cleanser-ul 3 in 1 "Pure Action". Pare similar acestuia de la Vichy. Cand faci mini-review-ul la aceste produse primite pt testare, ai putea te rog sa faci o comparatie intre cele 2 cleansere?

    Acela de la Garnier pare in mare similar si cred ca e si la un pret mai bun decat acesta. Oricum, raman la parerea ca acesta (de la Vichy) isi merita fiecare banut pt ca isi face treaba, chiar curata bine tenul si vad ca ajuta si la retragerea micilor imprefectiuni.

    Daca ai posta o poza si cu ingredientele de la Pure Action/Garnier , ar fi super. :)

    Un w-end relaxant si
    rasfat placut cu masca si crema. :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Bourjois Detox am avut doar o mostra, nuanta standard, numarul 53, Light Beige. E absolut perfecta ca nuanta pentru tenul meu si mi se pare ca asta e The One ca fdt. Dar nu cred ca o sa imi iau varianta solida, am nevoie de varianta fluida, asta imi place cel mult.

    Cleanserul de la Garnier il folosesc pe post de masca, pentru demachiere/scrub am alte produse. Mostra de la Vichy o s-o folosesc la fel, tot pe post de masca, deci o sa pot sa le compar cum trebuie din punctul asta de vedere. O sa fac poze la ingrediente. Stiu ca si Anda Zelenca a facut recent un review pentru cleanserul Garnier, poate arunci un ochi.

    Un week-end fain si tie si multumesc de feed-back. Pup!

    RăspundețiȘtergere