luni, 18 martie 2013

Noutăți Bourjois Grains de Beaute

Relația mea cu produsele Bourjois este destul de veche, chiar dacă nu a început unde ar fi trebuit, la sursă. Anul cât am stat în Franța ca Erasmus gelurile de duș Bourjois (ca de altfel și restul produselor) m-au lăsat rece, dar i-am adus la un moment dat sorei mele cadou un set Bourjois din care am preferat să păstrez cana (am o adevărată colecție de căni, îmi plac la nebunie), care e și azi una din preferatele mele (Andre, dacă te întrebai unde e cana, să știi ca la mine e :P). Revenind, după ce m-am întors în țară și acest brand a început să fie din ce în ce mai prezent în magazinele noastre, am dezvoltat o relație de durată mai întâi cu gelurile de duș, apoi cu produsele de machiaj și, de vreo jumătate de an, cu deodorantele. 

Unul din punctele forte ale acestui brand este că aduc constant în atenția consumatorilor noi și noi produse, pot să enumăr foarte multe variante de gel de duș de exemplu, unele în ediție limitată și retrase de pe piață și altele care au rămas (cel mai elocvent exemplu mi se pare gelul de duș care poate fi folosit și ca gel pentru igiena intimă, En toute intimite). Inovația pare să fie cuvântul de ordine pentru Bourjois, ceea ce nu poate decât să bucure, n-avem timp să ne plictisim și mereu suntem puse în fața unor alegeri delicioase.

Așa stau lucrurile și cu noutățile pregătite pentru primăvara aceasta în materie de îngrijire, 4 geluri de duș extrem de apetisante și 4 deodorante la fel de irezistibile. Dacă vă grăbiți un pic, le veți găsi pe toate la DM la reducere, cu un preț de lansare de 6 lei per produs (am avut ceva de pătimit până am găsit ce am vrut, inițial aduseseră doar gelurile de duș și abia după câteva zile am găsit și deodorantele). Să vă arăt ce am ales eu:


Chiar aveam nevoie de deodorant, al doilea recipient de Deshabillez-moi! tocmai ce și-a dat duhul. Am ales cu nasul, în funcție de parfumul care îmi place cel mai mult și mă deranjează cel mai puțin.

Prima alegere a fost varianta verde, Deo Spray Extreme Protection Liberte d'action 72h, cu ceai verde, care promite protecție extremă, formulă waterproof, înaltă rezistență, eficacitate antiperspirantă de lungă durată și un parfum proaspăt care rezistă. A intrat în teste doar de câteva zile însă cu siguranță îl veți mai vedea aici, mirosul mă dă gata, mi se pare elegant, subtil, fresh dar și rezistent. Testele nu s-au desfășurat în condiții prea dificile, asta abia urmează (alergat prin tot orașul în termen record) dar momentan nu am ce să îi reproșez, se ține perfect de cuvânt. 



A doua variantă, Deo Spray Invisible Liberte d'action 48h, cu floare de magnolie și parfum pudrat de lungă durată, se laudă cu acțiune anti-urme albe și galbene. Pe acesta n-am început încă să îl folosesc, mi se pare că are un parfum ceva mai pretențios și poate un pic greu dar s-ar putea ca percepția mea să se schimbe o dată aplicat pe piele și aflat sub influența ph-ului meu. 

Celălalte două variante de deodorat sunt următoarele: 


Deo Spray Tendresse, pentru piele sensibilă, cu un parfum fresh, floral, cu acorduri de mosc
Deo Spray Beaute, cu extract de sidef și cu parfum floral, cu note de mosc

În ceea ce privește gelul de duș, am plecat acasă cu cel pe care îl cheamă Împrospătează-mă! Este vorba de un produs hidratant, care promite de asemenea și prospețime, are un parfum acvatic foarte interesant și, cel puțin așa susține producătorul, conține flori din laguna albastră. Și el a intrat intens în teste, sufeream profund după un gel de duș care va rămîne nenumit și care mi-a uscat pielea în ultimul hal, așa că de hidratare aveam nevoie cel mai mult.


Voi reveni cu un review, mai ales ca mai am în mânecă o părere proaspătă și personală referitoare la gelul de duș mineral cu magneziu, anti-stress, tot de la Bourjois. Iată un mic preview referitor la ce vă puteți aștepta de la mine pe viitor la capitolul geluri de duș Bourjois:



Din noua gama mai fac parte alte 3 variante de gel de duș, adică domnișoarele următoare (nu pot să vă promit că lucrurile vor rămâne la stadiul acesta, adică să testez doar unul din cele 4 variante):

Cremă de duș catifelantă Sublime moi! cu parfum floral pudrat pentru o piele strălucitoare și mătăsoasă
 Gel de duș vitaminizant Reveille moi! cu parfum fructat de goji și citrice, pentru o piele radiantă și energizată
Lapte de duș Cajolez moi! cu un parfum reconfortant de flori de cireș, pentru o piele hidrataă și mătăsoasă

Voi ați reușit să puneți mâna pe noutățile marca Bourjois? Cum vi se par? Care din deodorante sau geluri de duș vă fac cu ochiul? 

Ca de obicei, aștept cu mare drag părerile, ideile și comentariile voastre!

12 comentarii:

  1. Eu sunt momentan la al doilea flacon de Deshabillez-moi! Cu deodorantele spray de la Bourjois ma impac excelent, tocmai de aceea i-am dat repede sms surorii mele sa treaca prin dm si sa le caute pe cele din noua colectie. Cel cu ceai verde mi se pare cel mai atractiv, dar sa vedem mai intai ce gaseste :))

    Multumim pentru informatiile legate de aceste noutati si iti urez safolosesti toate produsele cumparate cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua am terminat si eu! Mi se pare foarte reusit, cel impotriva urmelor albe (e un movuliu mai pal) nu m-a impresionat la fel si parca nici n-a fost la fel de performant.

    Sper sa mai prinzi oferta, pe mine m abate gandul sa mai fac o vizita, la 6 lei gelul de dus/deodorantul (care altfel e 12 lei) mi se pare pomana curata...

    Acum depinde si de gusturi, cum te stiu pe tine o sa te incante parfumurile care mie mi s-au parut prea dulci. :))

    Imi face mare placere sa aduc noutati cand le cunosc! Multumesc mult pentru urari!

    RăspundețiȘtergere
  3. geluri de dus mi-as lua, dar deodorant ba:)...suna bine descrierea ta:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia-ti ce iti face cu ochiul! As fi curioasa cum ti se par! Mersi!

      Ștergere
  4. aoleu!! le-am mai vazut pe un blog si totusi, m-am tinut azi tare si n-am intrat in dm, pe motiv ca sunt in project pan si n-am voie sa cumpar, DAR dupa ce am vazut postarea ta am cazut in butoiul cu melancolie. Erau si ieftine si garantat gaseam ceva pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draaaaaga de tine...lasa, sunt convinsa ca a expirat promotia! Poti sa facei deja wishlist, ca merita. Pe mina ma mai tenteaza cel portocaliu, de fapt mi se pare ca de fapt e o reinventare, a mai avut Bourjois-ul un gel de dus cu acelasi nume, era tare fain.

      Ștergere
  5. Incerc timid primele 2 geluri de dus Bourjois ever. Mirosul m-a dat pe spate la achizitionare, cat si dupa prima folosire. Deocamdata am 2 si ma tenteaza si celelalte 2. Cel portocaliu e super fresh si imi place mai mult decat cel marin.Le-am cumparat vineri, cica promotia e pana pe 19.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Silvia, new Bourjois addict! Ca once you go Bourjois you never go back! La mine sunt cam la egalitate cu Elmiplant-ul, le alternez.

      Ma tentezi si mai tare cu cel portocaliu...hmm....poate am un pic de timp maine sa ma mai agat de unul :)))

      Saru-mana mult de informatie, nu stiam sigur si n-am vrut sa dezinformez lumea.

      Te pup, sa le folosesti sanatoasa si iubita!

      Ștergere
  6. UUUUU sneeeeeaky!!! :)
    ma bucur de postare noua in schimb xox

    RăspundețiȘtergere