sâmbătă, 8 septembrie 2012

NOTD: Gabrini Matte Nails 395

Dacă nu mi-ați dat nicio idee care ojă să v-o arăt prima, am decis de la mine putere să văd cum arată pe unghii oja Matte Nails de la Gabrini Multivitamin, nuanța 395 (restul de nuanțe din gama aceasta sunt disponibile aici), mai ales că nu am purtat-o până acum. Oja face parte din provocarea de a găsi acea nuanță de mov-lila ideală. Până acum n-am reușit, dar nu mă dau bătută. 



Câteva mici precizări înainte de a vă lăsa să admirați oja. Am folosit ca baza tratamentul cu calciu de la Golden Rose și apoi am aplicat 2 straturi de ojă. De obicei finisez totul cu un strat de lac, pentru protecție și rezistență, dar de data aceasta am sărit aceste pas pentru că, dată fiind textura mată a ojei, aplicarea lacului ar fi transformat-o. Mai exista varianta aplicării unui top coat și apoi a lacului matifiant, dar mi-a fost teamă că se pierde textura originală. Nu-mi fac mari speranțe că oja va dura foarte mult pe unghii, ojele mate au acest dezavantaj (voi reveni la această idee când vă voi arăta și alte oje mate), dar nu mă aștept să ies la pensie cu această manichiută. Unghiile mele, după cum veți putea vedea, sunt tot scurte (vreo 2-3 au beneficiat de tratament tăiat din carne, nici acum nu înțeleg ce am avut cu ele), deci mare lucru nu am ce să fac în ceea ce privește forma pe care o au. Dacă aveți sugestii, idei sau comentarii referitoare la formă și posibile îmbunătățiri, le puteți exprima în comentarii. 

Acum, vă las în compania pozelor. Cele cu bliț surprind foarte bine textura mată și subtonul albăstrui al ojei, iar cele fără se apropie un pic mai mult de cum arată în realitate oja pe unghii.

Poze cu bliț:





Și fără bliț:




Cum vi se pare oja? Dar postarea? Să continui să fac asemenea postări, vă plac? Vă interesează? 

Ca de obicei, aștept cu drag impresiile, comentariile și ideile voastre!

4 comentarii:

  1. Mersi mult, si mie imi place din ce in ce mai mult! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Exat aceasta nuanta o am si eu, alaturi de una roz. Le-am luat din curiozitate, desi nu ma atrag prea tare - dovada ca inca nu le-am folost. :))

    P.S.: Nu poti, te rog, sa scoti cuvantul de verificare? E a treia oara cand il gresesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @AlexantzA: pune-le la treaba, sunt faine, pe mine ma bate gandul sa imi mai iau si alte nuante, desi am si matifianul de la Rimmel si pot face orice oja mata cu el...

    Cat despre verificare...am avut o problema maaaare cu spam-ul si de aia nu prea pot renunta la el, imi pare tare rau, daca nu merge si nu merge, e si pagina de Fb.

    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere