marți, 15 martie 2011

Zilele astea am testat...

Un fel de Momentan testez..., faza pe mostre. De ce? Pentru că am constatat că am o colecţie impresionantă de mostre, creme, parfumuri, fond de ten and so on, am fost tare harnică la strâns dar deloc la folosit. Aşa că am decis să intru hotărât în ea. Cine ştie ce comori de produse descopăr? 

Ultimele două zile am testat noul fond de ten de la Bourjois, Healthy Mix Serum, ce va apărea în aprilie în magazine din câte am înţeles din reviste. Ce e interesant la el e textura gel, dar şi faptul că conferă strălucire tenului şi totodată o rezistenţă de 16 ore. Cu ingrediente cum sunt litchi, goji şi rodie, Healthy Mix Serum promite să ofere tenului hipervitaminizare, strălucire sporită şi un efect anti-oboseală instant. Asta ne spun producătorii. 

Ce spun eu despre Healthy Mix Serum? Că este cel puţin interesant, în prima zi de folosire am fost uimită de modul în care a arătat tenul după aplicare, dar şi ce textură fină a avut, şi nici n-am mai simţit nevoia să folosesc pudră. Pe de altă parte, matifierea a fost una de durată, tenul a rămas mat şi totodată strălucitor toată ziua. Fondul de ten nu a dispărut în faţă, aşa cum mă aşteptam, intenţionat m-am demachiat cu loţiune micelară pe dischetă demachiantă, ca să văd cu cât am rămas la finalul zilei. Am mai observat ceva interesant: după demachiere, tenul mi-a rămas mult mai fin ca de obicei, nu ştiu dacă neapărat datorită fondului de ten sau cremei, pe care am schimbat-o recent.

Acoperirea nu e deloc de neglijat, deşi la prima vedere nu ai zice, pentru că finish-ul este de porţelan, fin şi diafan în acelaşi timp. Cu toate acestea, micii monstruleţi au rămas ascunşi pe toată durata zilei. N-am fost curioasă să văd dacă chiar rezistă 16 ore, dar nu e timpul pierdut.

Textura gel am simţit-o doar atunci când l-am întins, şi nu în sensul de consistenţă, pentru că Healthy Mix Serum se prezintă sub formă lichidă. Ulterior, citind promisiunile producătorului, mi-am dat seama că l-am întins mai uşor decât alte produse similare, şi asta pentru că în momenul contactului cu pielea, textura de gel se topeşte pur şi simplu (cel puţin asta susţin producătorii, la mine n-am observat să dispară ceva). 

Mirosul este şi el unui absolut bestial, Healthy Mix Serum miroase a fructe, are o aromă extrem de fresh, binevenită pentru acele dimineţi în care trezirea efectivă are loc mai târziu decât ridicatul din pat.

Per total, sunt extrem de tentată să îl cumpăr şi să îl fac HG la capitolul fond de ten.

Voi ce ziceţi de Healthy Mix Serum? L-aţi văzut pe undeva? Ce credeţi, merită încercat? De Healthy Mix ce părere aveţi? Aştept cu drag şi cu interes părerile şi comentariile voastre.

4 comentarii:

  1. Nu l-am incercat, dar citesc din ce in ce mai des pareri bune despre el si mi se pare perfect pentru necesitatile tenului meu.
    O sa ma uti si eu dupa el si sper sa gasesc niste mostre.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant! am testat in magazin sa vad si eu...ca deja ma simteam depasita, insa pe mana nu mi s-a parut decat un pic portocaliu si nu prea acopera.. nu e tocmai ce caut, dar sper sa gasesc niste mostre sa il incerc. ca tot vorbim despre mostre, si eu am o cutie plina ochi...nu stiu ce astept ca sa le folosesc, insa am o placere deosebita sa le colectionez:)) pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Monstre,unde gasim monstre? Le ai din reviste sau magazin (<- m-as mira )
    Merci Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragonfly, monstrele ;)) le-am gasit in Cosmo (ma refer la asta de Bourjois si la inca vreo cateva).Restul din colectie tot asa, din tot felul de reviste de-a lungul timpului...

    Nope, n-am avut tupeu sa cer in magazin.

    Iulia, cred ca trebuie sa incerci o mostra, sa vezi cum se intinde cand il aplici pe ten. Cu colectia, eu nu am rezistat...

    Doomies, merita incercat...

    RăspundețiȘtergere