joi, 17 martie 2011

Campanie de testare a noii game Gerovital Plant

Pentru că am fost o internaută silitoare şi am dat click-urile unde trebuie, am reuşit să mă înscriu la timp în campania de testare a noii game Gerovital Plant cu extract bio de floare de colţ. Pe cât de repede m-am înscris, pe atât de repede m-am şi pus pe aşteptat, în formular se specifica foarte clar faptul că produsele se primesc în termen de 3 săptămâni de la înscriere. Totuşi, cei de la Farmec mi-au făcut o supriză minunată, în câteva zile am avut coletul acasă prin curier (nu pot să nu mă gândesc la cheltuielile de expediere, mă aşteptam să vină prin poştă, dar probabil departamentul de marketing de la Farmec ştie ce face). Am primit un plic format A5 (cât un caiet normal), alb, mai dolofan aşa, al căui conţinut îl puteţi vedea în poza de mai jos:


Şi pentru că nu am încredere că se vede destul de bine în poze, includ lista cu tipurile de mostre pe care le-am primit:

- cremă de noapte nutritivă cu Ceramide, Omega 3,6 şi 9, Complex Herbatonic şi vitamina E, 4 pliculeţe
- ser contur ochi şi buze (Ceramide, Omega 3,6 şi 9, Complex Herbatonic), tot 4 pliculeţe
- cremă de zi hidratantă, cu Ceramide, Fitohormoni, uleiuri vegetale şi complex Herbaton, 4 mostre la număr
- cremă antiimperfecţiuni, cu acizi de fructe, unt de cacao, ulei de soia, jojoba şi Sootex, 4 pliculeţe
- cremă antirid, cu Ceramide, Omega 3,6 şi 9, uleiuri vegetale şi complex herbatonic, 4 pliculeţe
- pliantul gamei, în care sunt prezentate toate produsele, precum şi principiile care au stat la baza creării gamei
- un autocolant pentru maşină, cu textul Femeie cu farmec la volan
- un breloc cu o monedă de plastic pentru shopping care te scapă de stresul de a căuta moneda de 50 de bani pentru cărucior (nu apare în poză pentru că e deja la chei, dar sigur ştiti cum arată

Buuun, acum să vă povestesc un pic despre gamă, care este bazată pe principii active naturale, fiind asigurate astfel o bună toleranţă dar şi compatibilitatea cu pielea. Prezenţa extractului organic de floare de colţ (cultivat bio în Franţa fără ierbicide, pesticide şi fertilizatori minerali, certificat de BioSuisse) se justifică prin capacitatea uimitoare a acestei flori de a rezista în medii de viaţă potrivnice şi totodată prin vigoarea cu care face acest lucru. În compoziţia gamei, extractul are un rol cheie pentru că protejează şi regenerează pielea în mod activ. Acestui extract i se adaugă complexul herbatonic, bazat pe flora transilvană, şi anume sunătoare, coada calului, cimbrişor şi nalbă, responsabile pentru remineralizarea pielii, hidratarea ei dar şi pentru protecţia împotriva factorilor nocivi din mediu. Mai mult, gama nu conţine conservanţi, parabeni sau alergeni ci numai elemente naturale, promisiunea sănătăţii şi frumuseţii pielii devenind astfel o certitudine.

Momentan am încercat doar serul pentru ochi şi buze, care, după câteva zile de utilizare, mi s-a părut chiar mai bun decât crema de ochi de la Bioten. În condiţiile în care regimul meu de somn nu a suferit deloc modificări în sensul pozitiv, ridurile fine de sub ochi s-au diminuat vizibil (ochiul meu atent le-a analizat în detaliu). Serul, care are de fapt textura unei creme lejere, are de asemenea şi un miros extraordinar (nu cred că e obţinut pe cale sintetică, se datorează probabil complexului Herbaton şi extractului de floare de colţ), de floare de primăvară, fiind subtil dar totuşi pregnant, fără a deveni însă supărător (nasul meu superfin s-ar fi supărat la un moment dat dacă nu era aşa delicat mirosul). 

Promit să vă ţin la curent cu impresiile mele referitoare la gama nouă Gerovital Plant, de început am început cu dreptul, ne înţelegem foarte bine. Am însă nevoie de o perioadă în care să testez mai pe îndelete produsele, pentru ca mai apoi să vă pot oferi review-uri argumentate.

Ce părere aveţi despre această gamă? Vă tentează? V-a făcut cu ochiul vreun produs? Aştept cu interes şi cu drag părerile şi comentariile voastre.

9 comentarii:

  1. Si eu le am, chiar citeam postul tau in timp ce ma dadeam cu cremele lor.
    Nu stiu ce sa cred despre pielea din zona ochilor, indiferent de crema folosita (Gerovital Plant acum, dar am avut si Olay, si Cosmetic Plant), la mine pare sa fie tot una... Oare raul e ireparabil sau pielea mea arata suficient de bine incat sa n-aiba ce sa-i faca?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sadie probabil varianta 2:)) :*

    Eu am incercat si serul pentru ochi si buze si crema hidratanta si crema nutritiva si crema antiimperfectiuni, iar pe cea antirid i-am dat-o mamei... Imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sadie, eu am observat mici diferente, nu ca as fi incercat prea multe creme. Am inceput si eu sa folosesc crema antiimperfectiuni aseara, sunt curioasa cum e. Treptat le folosesc eu pe toate, ca sa imi fac o parere.

    Irina, gand la gand, ma bucur ca iti place gama, eu zic ca e chiar buna, cel putin la nivelul gamelor de afara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am primit si eu acum cateva zile si sunt incantata de ele...momentan. Nu am incercat inca crema antiimperfectiuni dar crema nutritiva si cea hidratanta sunt grozave. Ce iti mai recomand, tot de la Gerovital, e masca semigrasa gommage. Mi-am facut o parere buna despre marca Gerovital..sper sa nu mi-o stric :D

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu vreau sa incerc serul contur pt ochi si buze....poate mi-or mai trece din riduletzele fine pe care le am......momentan folosesc de vreo 2 luni si ceva crema cu Q10 de la cosmetic plant si n-am vazut nici o modificare, nici in bine, nici in rau....

    RăspundețiȘtergere
  6. Iepuras, recomandarea ta sunt suuuper bine, mi-o cumpar,promit.

    Alexandra, eu am observat ca fiecare persoana reactioneaza altfel la creme in general. Ce chestie originala, nu? Lasand gluma la o parte, stiu persoane innebunite dupa crema de care zici tu si altele pe care, la fel, le-a lasat rece. Te-as sfatui sa cauti pana o gasesti pe cea care iti place.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt SUPER multumita de ser! Sper ca si atunci cand il voi cumpara sa fie atat de bun ca cel din mostre si sa nu am supriza cum am avut-o cu fondul de ten Vichi.
    Pentru ca la Vichi cand am testat mostrele erau super, apoi cand l-am cumparat mi-am distrus tenul.
    Noroc cu Gerovitalul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut! Sunt una din followeritzele tale si te anunt ca blogul meu are o noua infatisare! Te invit sa o vezi si daca-ti place, sa-l incurajezi cu following-ul tau! Mersi frumos.

    Citeste-ma aici: http://boondysbox.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Chatte, eu am luat direct produsul, de el povesteam. Mi s-a terminat crema inainte sa fie faza cu testarea si stiam ca a aparut gama noua, am intrat in farmacie, am pus labuta pe el si aia e. Mostra nu am testat-o, am deja produsul full. E super, la Gerovital mostra nu minte.

    RăspundețiȘtergere