joi, 1 august 2013

Shopping 2013 (6)

M-aș simți mai vinovată că am comis-o din nou dacă nu ar fi trecut o perioadă sănătoasă de la ultima postare de acest tip. Pe de altă parte, am fost relativ cuminte, n-am sărit calul, n-am făcut achiziții impulsive (cu o singură excepție, vă explic la timpul potrivit), ba chiar m-am abținut eroic de la ispite, mai ales în cazurile în care mă așteptau cuminți acasă alte produse similare (da, ojă Miss Sporty la reducere, la tine mă uit).

Pozele ce urmează sunt simptomatice pentru apariție unei noi obsesii în devenire (sper să nu se maturizeze totuși, o să fie grav), anume cea pentru produsele pentru buze. Să ne înțelegem, nu îmi place prea tare să am ceva pe buze, însă mai nou am fost nevoită să aplic ruj din cauză că mi se usucă și mă ustură. Noroc că aveam un ruj Essence rătăcit prin geantă, imediat ce l-am aplicat, mi s-au calmat și buzele. Eu zic că e un semn. 

Așadar, avem așa:

Produse de îngrijire:


1. Șampon Balea anti-mătreață. M-am tot chinuit cu șampoane pentru păr gras în ultima vreme și scalpul meu suferă, am decis să mă întorc la cele antimătreață, chit că îmi omoară de tot culoarea (dacă nu știați, șampoanele anti-mătreață sunt recunoscute pentru decolorarea rapidă a culorii părului vopsit). Pe ăsta l-am găsit la reducere, e 4 lei momentan în DM, încă nu l-am testat dar rău n-are cum să îmi facă. Vă țin la curent dacă aveți curiozități.

2. Gel de curățare Anew Vitale. Da, i-am cedat, după ce am citit în blogosferă păreri entuziaste referitoare la acest produs. Ce contează că mai am încă 2 geluri de curățare și 2 produse tip spumă? Se cheamă bază de date, nu problemă, nu? Nici el n-a intrat momentan în teste, ce m-ar putea deranja la el este mirosul, sper să nu fie la fel de puternic la folosire. 

3. Rezervă de ceară cu titandioxid. Știți ce e cel mai fain când ai aparat, vrei să te epilezi cu ceară, ai și fâșii de hărtie? Da, exact, să constați că rezerva anterioară nu mai are mult și își dă duhul, clar nu ajunge nici pe un picior și alta nu mai ai în casă. De obicei iau Sesu, dar am dat de asta, este profesională și sunt tare curioasă cum se comportă. M-am decis să fac rezerve dacă e ok, eu la lamă nu mai vreau să apelez în viitorul apropiat.

4. Tratament împotriva punctelor negre Clearskin Professional. L-am comandat acum vreo 3 campanii, a venit abia acum, între timp am citit impresii nu prea fericite despre acest produs. În cel mai rău caz îl voi folosi ca o simplă mască tip film și n-am pierdut nimic. 


5. Șampon purificator Yves Rocher. Pentru achiziția asta e vinovată în întregime Bianca de la Writing again, la ea am citit o părere foarte bine argumentată despre acest șampon. Îl folosesc deja de ceva timp, nu e rău deloc, doar că deja încep să fac alergie la mirosul foarte puternic de urzică, pare mult prea realist. Nu-mi făcusem iluzii că m-ar putea scăpa de părul gras, nu-mi prelungește distanța între două spălări, dar pe de altă parte nici scalpul n-a reacționat negativ la el, dovadă că firele pierdute nu sunt în număr prea mare.

Produse de machiaj:



1. Fond de ten ELF Flawless Finish Foundation. Nuanța Sand. Eram tare curioasă cum sunt fondurile de ten de la ELF, nu mai încercasem niciunul. Din fericire mi se potrivește nuanța, deși are o tentă ușoară de hepatită, e ok, o temperez cu pudră. Ce mi se pare un pic ciudat e mirosul, miroase fix ca acuarelele. E oil free și are SPF 15. Uitați-l swatch-uit mai jos, se vede clar cum se confundă cu nuanța pielii mele dacă îl întind cum trebuie, în partea de sus intenționat l-am lăsat neblenduit. 


2. Luciu de buze Avon Bright Smile nuanța Gleaming Pink. Serios că nu pot să îmi explic ce m-a apucat, dar cred totuși că sunt pe drumul cel bun, era totuși cazul să încep să port și eu culori pe buze, măcar pentru protecția lor dacă nu pentru altceva. Are o culoare drăgălașă, miroase a mentă (înspre pastă de dinți, dacă mă întrebați pe mine), nu pot să vă dau încă detalii despre rezistență pentru că nu l-am testat încă. Revin.

3. Ruj Maybelline Color Whispers 720 Mocha Muse. Pentru ăsta, vinovatele sunt Monica și Lore de la Pinky Heels, de fapt mai mult Monica, ea ne-a ademenit în DM, unde l-am văzut pe micuțul ăsta și a fost dragoste la prima vedere, așa că l-am luat acasă. A fost oricum doar 19,99 lei, e la promoție în DM, dacă vă grăbiți le mai găsiți, disponibile am văzut vreo 8 sau 9 nuanțe. Nu cred că m-am decis vreodată mai rapid la vreun ruj, am mai testat vreo 2-3 dar nuanța 720 e perfectă. Pare foarte hidratant, textura e minunată, revin cu detalii după ce îl port mai multă vreme. 


Bănuiesc că vreți și swatch-uri cu cele două, poftiți și admirați (stânga, gloss Avon, dreapta ruj Maybelline):


4. Mascara Miss Sporty XX Long. Rămăsesem fără rimeluri (da, și eu am avut un șoc că a venit și ziua asta), periuța acestuia m-a cucerit pe loc și am decis că vine acasă cu mine. Are și un preț minuscul, 10 lei am dat pe el iar cu o întoarcere de gene în prealabil și un strat aplicat cu simț de răspundere, rezultatele sunt spectaculoase de-a dreptul. Uitați și voi ce periuță lungă are, fix ce îmi trebuie mie:



După cum vedeți, nicio ojă. Cel puțin niciuna cumpărată în mod conștient de mine, o să vedeți într-un viitor nu foarte îndepărtat despre ce vorbesc. 

Cum vi se par achizițiile mele? Am fost sau nu cuminte luna asta? Care produs vă interesează în mod deosebit? La care ați vrea să citiți prima dată review? Formularul de comentarii vă stă la dispoziție!

10 comentarii:

  1. Sa le folosest cu placere. Eu sunt foarte curioasa de samponul anti-matreata din DM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, revin oricum cu detalii, tocmai ce l-am folosit!

      Ștergere
  2. sa sti ca am si eu rezerva de ceara profesionala de care zici si este extrem de proasta...eu am primit-o cand mi-am cumparat incalzitorul si nu pot sa le folosesc deloc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Chiar nu ma asteptam, teoretic ar trebui sa fie mai buna ca Sesu care e mass-market. E acelasi brand cu ce vezi in poza? Imi fac rezerva si de Sesu sa nu patesc ca tine. Multumesc mult pentru parere!

      Ștergere
    2. uite review-ul scris de mine si pozele : http://aaannniiieee.blogspot.ro/2013/07/review-kit-de-epilare-cu-ceara-pentru.html

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Asa-i ca? Multumesc mult! E superb intr-adevar, azi l-am purtat pentru prima data si am ajuns la concluzia ca e fix nuanta My Lips But Better!

      Ștergere
  4. Si eu am treaba cu acel gel de curatare :). M-am ales in schimb cu altele doua tot de la Avon, dar sunt multumita si Anew mai trebuie sa astepte vreun an pana pun mana pe el :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasa care va fi parerea ta despre el. Eu am inceput deja sa il folosesc, e interesant. Abia astept in schimb sa citesc pareri despre celalalte doua.

      Ștergere