sâmbătă, 3 august 2013

Mostre în teste (2)

Știu că n-am revenit cu păreri pentru prima serie de mostre, despre care vă povesteam aici, dar nu am terminat cu testatul. Promit însă că nu vă las în ceață, cel mai probabil o să vă povestesc despre toate la comun, și despre acelea și despre cele pe care urmează să vi le arăt. 

Tura asta de mostre a venit o dată cu unul din cadourile de ziua mea (stați pe recepție, vi le arăt pe toate în curând), dar ce e special la ele e că au venit din țări străine și sunt mostre sau mini-produse care la noi nu se găsesc sau, dacă sunt, au alte formule. 

Fără prea multe vorbe, ia uitați ce mostre vor intra în teste:


Mai în detaliu:


Mostre Vichy Normaderm Anti-age, pentru că nu mai am 20 de ani. Sunt tare curioasă în legătură cu ele, am mai avut asemenea testere dar pentru varianta matifiantă, dacă nu mă înșel.

Loțiune micelară Vichy, în doză perfectă pentru deplasări. Și pe asta am mai avut-o, dar cea disponibilă pe piața românească, voi fi foarte atentă la asemănări și deosebiri.

Clarins mască hidratantă pentru ten deshidratat. Nu spune nimeni că un ten mixt nu poate suferi de sete, nu? Mai ales acum vara. Plus că e eronată părerea că tenul mixt nu are nevoie de hidratare.

Caudalie Vinoperfect mască peeling enzimatică. Caudalie este o noutate absolută pentru mine iar această mască pare deosebit de interesantă.


L'Oreal Ever Rich șampon nutritiv și reparator. Vreau să fiu pregătită când o să apară și la noi, să sar pe el să-l cumpăr sau, dimpotrivă, să îl evit. Conține uleiuri vegetale, special conceput pentru părul foarte uscat și rebel, promite hidratare intensă și protecție împotriva uscării. Nu conține sulfați (SLS-uri, cei responsabili pentru spuma densă din produse).

L'Oreal Elvive Extraordinary Oil. Era cazul să văd și eu ce le poate pielea uleiurilor pentru păr, cel de la L'Oreal promite un păr mătăsos și lucios și se pare că e nevoie doar de 2 picături. Se poate aplica fie pe părul uscat, fie pe părul ud, înainte de șamponare, ca mască, înainte de aranjarea părului  sau ca touch final. Din nou, dacă apare și la noi, vreau să fiu pregatită din timp.

John Frieda Luxurious Volume șampon și balsam. Produse John Frieda am mai testat, nu m-au dat pe spate, sunt curioasă dacă șamponul și balsamul chiar pot oferi volum unui păr dificil cum este al meu.

KMS California Silk Sheen balsam revitalizant. Cu mâna pe inimă recunosc că nu m-am mai întâlnit până acum cu acest brand, dar niciodată nu-i prea târziu, nu? Curiozitatea e maximă, și acest produs promite un păr mătăsos și lucios.

Nuxe cremă hidratantă 24 de ore pentru ten sensibil, cu lapte vegetal și flori albe. Produselor Nuxe le-aș ridica o statuie, atât de mult îmi place cum miros. Nici efectele nu sunt de neglijat însă. Am mai avut această cremă, tenul meu însă era într-o altă stare așa că va fi interesant să văd cum reacționează acum.

Pentru toate cele de mai sus, mulțumirile merg către minunata mea sursă de noutăți și bunătăți. Mulțumesc mult, Andre!

Ați testat vreunul din produsele de mai sus? Ce impresie v-au lăsat? 

Ca de obicei, părerile, ideile și comentariile voastre îmi fac ziua mai buna!

10 comentarii:

  1. N-o sa ajunga gama fara sulfati L'Oreal never ever la noi. Romanul inca nu a ajuns la nivelul sa inteleaga care e treaba cu sampoanele. Noi inca desfacem toate flacoanele de pe raft sa le mirosim si apoi plecam mai departe :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, s-ar putea sa ai dreptate. Pe de alta parte, deja se gasesc unele sampoane fara suflati si la noi. Mie una, cand vad SLS al doilea ingredient, mi se ridica tensiunea...

      Ștergere
  2. Super, sa te bucuri de ele, astept sa vad si cadourile! :D Nici eu nu cred ca vor aduce EverRiche la noi. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!

      Cat despre cadouri, stai pe receptie, urmeaza in viitorul foarte apropiat. Eu nu sunt chiar atat de neincrezatoare, pana la urma mai devreme sau mai tarziu foarte multe din game au ajuns la noi.

      Ștergere
  3. Bwahwahwah tare de tot faza cu mirositul :D
    Ma bucur ca iti plac, daca stiam puneam o colectie mai mare impreuna :D Stop thanking.
    Apa micelara Vichy e 1.simpla sau 2.Normaderm(care cred ca e noua).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa e! Am avut o colectia impresionanta, le-am tinut ca veverita si acum nu vrei sa stii cum miros. Cu siguranta nu a flori de camp!

      Still grateful! Kisses back!

      Ștergere
    2. :P
      Si totusi cred ca o sa ajunga gama L'oreal Ever* si in tara, in Germania erau in toate DM gama completa. x

      Ștergere
    3. Bun, suntem doua care avem inca incredere, ceea ce echilibreaza situatia :P

      Promit ca o sa fiu prima care scrie despre ea, cand apare.

      Ștergere
  4. Testare placuta, am pozat si eu zilele trecute cateva mostre si m-am apucat sa le folosesc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, am ceva de lucru, ca mai am si mostre din tura trecuta!

      Testare placuta si tie!

      Ștergere