luni, 5 august 2013

Birthday Haul!

Da, da, m-am mai perfecționat cu un an, că de îmbătrânire nici nu se pune problema! Motiv pentru toți cei dragi din jurul meu să mă tragă de limbă în legătură cu ce am nevoie, ce îmi doresc și tot așa. Anul ăsta am fost cumplit de necooperantă, pur și simplu nu aveam nevoie de nimic și nu-mi trebuia nimic, așa că cei dragi au avut ceva de furcă până mi-au găsit cadourile. Îmi cer scuze pentru chinuielile aferente. Am primit mult mai multe lucruri decât veți vedea în continuare, dar vă arăt doar pe cele care au legătură cu blogul, adică cosmeticalele. S-au mai adunat în rest cărți dorite, reviste străine, un set de perle de cultură pe care abia aștept să îl scot în lume și alte lucruri din afara sferei cosmetice.

Dar mai bine admirăm niște poze, nu?

Categoria îngrijire


Balea gel de duș cremă cu grepfruit. Da, eu personal sunt în plin project pan cu geluri de duș, dar serios dacă am făcut vreo aluzie. Nu garantez însă că domnișorul din imagine nu va intra cu mine la duș înainte de terminarea provocării (în care, de altfel, stau foarte bine, am dat gata 2 din 5), miroase prea fain, fresh, exact așa cum îmi place mie.

Gerocossen Natural cremă de mâini cu miere și aloe vera. Nu vreți să știți cum miroase, credeți-mă pe cuvânt, e bestială aroma, subtilă și florală. Am testat-o o singură dată, revin cu impresii, o voi da gata măcar pentru cum miroase.

Gerocossen natural cremă hidratantă pentru ten uscat, cu miere, aloe vera și ulei de măsline. Nu, n-au venit de la aceeași persoană, a fost doar o întâmplare. Are, la fel, un miros extraordinar, o să fie perfectă pentru momentele când tenul meu face grevă și se usucă excesiv, am decis să o deschid doar când mai termin din ce am (presimt un nou project pan apropiindu-se), am mult prea multe deschise și nu e deloc ok așa. Gramajul mi se pare fabulos, are 100 de ml, nu cred că am mai văzut până acum o cremă de față cu gramaj asemănător, până și cea de la Vivanatura are 75 ml.

Balance Me gel de curățare pentru ten normal și mixt. Drăgălașul e venit de pe meleaguri străine, pare foarte interesant, conține 98,8% ingrediente de origine naturală. Din nou, stă răbdător și își așteaptă rândul, momental pe raftul din baie e mare înghesuiala la categoria lui.

Nectar of Nature gel-cremă de duș cu miere polifloră. Da, alt gel de duș, dar din nou, n-am suflat o vorbă, pe bune! Despre gama Nectar of Nature am aflat de la Serile Verii, de fapt de la ea am aflat de rebranduire. Este vorba de produse marca proprie Carrefour (Les Cosmetiques mai precis), fabricate în Franța, care au ajuns deja și la noi într-o măsură  mai mare sau mai mică (v-as da linkul site-ului-mamă, dar mi-e că vă îmbolnăviți cu nervii de ce e acolo și încă n-a ajuns la noi). Așa cum v-ați aștepta, miroase absolut bestial, sunt foarte curioasă cum stă la capitolul hidratare.

Categoria machiaj


Fără dubiu, la capitolul ăsta am fost răsfățată până dincolo. 

Soap and Glory Sexy Mother Pucker gloss pentru volum, nuanța Punch Bowl. Vedeți că universul conspiră să folosesc mai mult și mai des produse pentru buze? Pentru acest gloss cu siguranță revin cu un review, este foarte interesant și sunt multe de spus despre el. Swatch puteți admira mai jos.

L'Oreal La Couleur Infaillible fard de pleoape nuanța 024 Bronze Divine. În ciuda numelui, este un verde închis, ce-i drept cu irizații aurii, absolut superb, presimt că va fi exploatat intens. Nu este presat, este fard tip loose dar aplicarea este extrem de facilă, aderă foarte bine la pensulă, nu se pierde deloc produs iar fall-our-urile sunt inexistente. Din nou, swatch mai jos, la pachet cu Sexy Mother Pucker:


Soap and Glory Thick and Fast mascara pentru volum. L-am încercat, chiar face ce promite, o aplicare și gata volumul. Detalii în curând.

Clinique High Impact Mascara. Am încercat să rezist, serios că am încercat, dar tare mi-e că de data asta nu e doar branding și atât. Eram imună la farmecele Clinique, cred că au apus zilele alea.

Model Co creion de ochi cu ascuțitoare încorporată. Nu m-am mai întâlnit cu această marcă până acum, va fi interesant. Nu l-am desigilat încă pentru că e o coadă foarte lungă de creioane de ochi deja desfăcute.

Categoria oje

V-am zis eu că eu am fost cuminte? Uitați și voi ce primesc fetele cuminți care rezistă și nu-și cumpără nicio ojă măcar o lună:


Models Own Pastel Pink NP033 și Fuzzy Peach NP015, ambele niște culori foarte drăguțe. Fuzzy Peach e prima mea ojă portocalie și constat că nu îmi displace deloc. Pastel Pink e atâăăt de delicată...

Orly Rage. Inițial am zis că e ojă tip liquid sand, nu e, în schimb este metalică. Îmi doream de o veșnicie ojă metalică, aceasta e absolut superbă (e și primul meu Orly), o s-o vedeți cât de curând pe unghiile mele, e o plăcere să o aplici (logic că n-am rezistat și le-am testat pe toate când le-am primit, nu vreți să știți ce-a ieșit).

Barry M 305 Pink Flamingo și 313 Dusky Mauve. Pink Flamingo e ojă tip neon, dar un alt neon față de cea de la Oriflame (fiți fără grijă, nu am dubluri) iar Dusky Mauve m-a dat pe spate, nu e atât de mov cum pare în poză, e mai degrabă un taupe foarte foarte închis cu irizații mov. 

Miss Sporty Colour Clubbing Colours nuanța 345. E un amestec perfect de mov și vișiniu, the best of both worlds. Periuța lată este visul oricărei fete grăbite, o altă bulină albă este timpul de uscare și rezistența.

Voi ce ziceți? Așa-i că am fost tare cuminte anul ăsta de am primit atâtea lucruri minunate? Care din ele vă place cel mai mult? Folosiți cu încredere formularul de comentarii, părerile și ideile voastre îmi înseninează ziua!

10 comentarii:

  1. Am si eu gelul de dus de la Balea :) E foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa il folosesc, dar am zis sa mai termin din ce am in Project Pan.

      Ștergere
  2. Merci pentru pozarea lacului Miss Sporty, bestiala culoare! Mie mi s-a pus pata in ultimul timp pe balsamuri de buze si chestii pentru manichiura, chestii care nu m-au preocupat niciodata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, este minunata! Cat despre noile tale pasiuni...am trecut si eu prin asta, se cheama evolutie/maturizare cred :)) Trebuie sa ne adaptam piticilor din dotare, nu?

      Ștergere
  3. sa le folosesti cu placere!
    cel mai mult imi place glossul :)

    http://aaannniiieee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut foarte curioasa in legatura cu acea crema de maini :).

    Sa le foloseti cu placere si-ti doresc "la cat mai multa perfectionare" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci in mod clar revin cu detalii!

      Cat de tare ai fost cu urarea, multumesc mult!

      Ștergere
  5. Singura pe care o am din cele prezentate de tine e cea de la Miss Sporty. E culoarea mea ”de suflet” pentru toamnă :) Sunt încântată de pensula ei, nu alta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult de tot culoarea, o s-o pun si eu pe lista de culori de toamna! Pensula, intr-adevar, e foarte faina!

      Ștergere