luni, 29 iulie 2013

NOTD: P2 Sand Style 040 Illegal

Într-o primă fază eram convinsă ca moda ojelor texturate tip sand mă lasă rece (ce de altfel și cea a ojelor neon și știm cu toții cum s-a terminat povestea aia). Văzusem pe net câteva oje OPI de acest tip dar, pentru un simplu moft (nici măcar nu eram sigură că îmi va plăcea textura), nu merita să dau atâția bani. Totuși, pentru că lucrurile se așează cum trebuie, săptămâna trecută m-am întâlnit cu prima mea ojă sand, de la P2, datorită drăguței de Monica. Cum am desfăcut-o din pachețel (Monica a venit încărcată cu daruri, vă arăt mai încolo), a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că am testat-o în secunda doi și acum revin cu o manichiură completă. 

Înainte să vă arăt pozele, trebuie să vă anunț că veți vedea niște unghii foarte scurte, când sunt stresată am tendința să le căsăpesc excesiv. Cu toate acestea, oja arată superb pe unghii scurte.

Cât despre ojă în sine, am aplicat-o peste baza Miss Sporty și am dat 2 straturi. Ce e foarte fain la ojele tip sand e că nu poți să-ți strici manichiura, nu se cunoaște deloc dacă te atingi de ceva. Sau, oricum, repari rapid și nu rămân urme. Oja s-a uscat foarte repede și vă dau cu semnătură că nu pătează unghia (când am testat-o bineînțeles că n-am mai avut timp și de bază). Mai mult, nu e așa de complicat de dat jos pe cât mă așteptam, trebuie insistat, dar se duce relativ repede (eu am folosit borcănașul cu acetona, de aia cred ca a fost mai simplu). Cât despre rezistență, azi e a treia zi și deși n-am prestat munci mai intense decât tastatul, oja e la locul ei. 

Câteva cuvinte despre culoare: e un roșu aprins cu tente de rozaliu iar particulele de sclipici dau tot efectul. Mi se pare o manichiură foarte potrivită pentru vară, mă binedispune instant și totodată îmi dă o senzație glam. Probabil o să fie la fel de nimerită și la iarnă, cert e că îmi place foarte tare. Am crezut că textura îmi va da anumite bătăi de cap (e ca un șmirghel fin) și că mă voi agăța de toate, dar n-a fost așa, m-am obișnuit rapid cu ea și chiar îmi place, o să fie ciudat când o să trec înapoi la ojă netexturată.

Bănuiesc că v-ați plictisit de vorbărie, trecem la poze:



Și cadoul complet de la Monica (nu e chiar complet, setul de cercei refuză să iasă din geantă): oja P2 și un fard superb Catrice, nuanța 070 Mr. Copper's Field. Nu-i așa că arată bestial amandouă?


Voi ce părere aveți despre ojele tip sand? Vă fac cu ochiul sau preferați să lăsați textura tip șmirghel în lada cu unelte?

În rest, ce să vă mai promit ca să mai treceți pe la mine? Un haul cât toate zilele (include un birthday haul), recenzii utile (am o listă și cu bune și cu rele, vi le voi prezenta pe toate pe rând) și orice altceva vă interesează, așa că nu ezitați să folosiți formularul de comentarii ca să îmi dați de lucru!

10 comentarii:

  1. Arată absolut superb :X. Iar acum m-ai făcut şi pe mine curioasă :D, sper să găsesc ceva de genul prin Braşov :D.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Butterfly, si eu am aceeasi speranta si tot in acelasi oras! :P

      Poate avem bafta si scot dupe-uri branduri gen Gabrini and stuff, ca sa dai 40-50 de lei pe un OPI sand parca nu merge.

      Sa ma tii la curent daca si unde gasesti, promit sa fac la fel!

      Pupici in return!

      Ștergere
  2. Eu sunt indragostita de ojele liquid sand, mi le-as lua pe toate :)) O am si eu pe aceasta si e tare frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, ca am prins curaj, n-as zice nu la una mata si la una mai inchisa, eventual un gri petrol fain.

      Si mie au inceput sa imi placa mult de tot!

      Ștergere
  3. Si eu o am si sunt de acord, e super faina! :)
    E foarte frumos si fardul Catrice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ce le-am terminat de admirat pe toate trei la tine pe blog!

      Asa e, fardul e foarte frumos si mai ales foarte versatil.

      Ștergere
  4. si eu am folosit intr-o vreme ojele de tipul asta. De cind l-am nascut pe fiu-mio insa, nu prea m-am mai dat cu nimica. Ia sa-mi reiau eu obiceiul :) E misto de tot si oja si culoarea! sa o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi suntem mai intarziati, abia acum a ajuns, si asta prin intermediari :))

      Sa o porti, ca e tare faina!

      Ștergere
  5. Am vazut sticluta si la Georgiana, e tare draguta pe unghii.
    About women and not only Blog

    RăspundețiȘtergere