miercuri, 10 aprilie 2013

Libris.ro iți scoate cărțile din wishlist și ți le trimite acasă!

Întrerupem programul normal pentru o postare mai puțin obișnuită pentru blog dar perfect pe suflețelul meu de filolog dependent de lectură. De scris știți foarte bine că scriu (nu numai pe blog), nu degeaba vă aflați pe Alexandra scrie...Mă gândeam că poate ați fi curioși ce citește Alexandra și poate chiar și de ce citește.



Librăria online Libris.ro vine în această primăvară cu concursul pentru bloggeri desfășurat sub sigla Libris.ro iti scoate cartile din wishlist si ti le trimite acasa! iar mai multe detalii, precum și regulamentul concursului, puteți găsi aici. Trebuie să spun că mă bucură extrem de tare inițiativa Libris, precum și activitatea lor susținută în mediul online. E un motiv de patriotism local pentru mine, librăria fizică fiind una din destinațiile mele preferate atunci când caut cărți. Mai mult, o foarte mare parte din bursa mea în timpul studenției acolo și-a găsit sfârșitul. Nici acum nu o ocolesc, doar că absența timpului mă face să apreciez foarte tare și varianta online. 

Whishlistul meu este mai mult decât generos, nu aș avea nicio problemă să transform în cărți oricare din cele trei premii puse la bătaie (200 RON, 400 RON și respectiv 900 RON). De fapt, asta e fantezia supremă a oricărui cititor înrăit, așa ca mine. Și dacă prima cerință am bifat-o prin această postare, în care îmi anunț intenția de a participa la concurs, mai am de bifat doar una, aceea de a face o listă cu cele 10 motive pentru care citesc. Vine și postarea aceasta, nu schimbați canalul, dar înainte de asta vreau să vă rog să îmi oferiți sprijinul vostru, sub forma comentariilor la postul anunțat. 

În așteptarea listei cu motive vă învit să aruncați un ochi aici, sigur veți găsi ceva tentant.


Ce părere aveți despre o asemenea inițiativă? Ce loc au cărțile în viața voastră? Ce ați citit interesant în ultima vreme?

M-aș bucura să citesc ideile și părerile și comentariile voastre!

2 comentarii:

  1. O damn, in momente ca astea imi pare rau ca nu mai scriu in micul meu jurnal virtual.. :( Nu era cine stie ce, dar damn! Yamyam, daca n-as avea intotdeauna ceva urgent de luat/platit cu siguranta as plati fara regret oricat pt cartile de pe wishlist care creste, si tot creste.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce nu mai scrii? Sa stii ca e destul de ofertanta ca perioada campania, deci poti inca sa te inscrii, eu cu siguranta as fi interesata sa citesc lista ta de 10 motive.

      Asa e si la mine cu cartile...le-as lua acasa aproape pe toate, pacat ca spatiul e limitat si dorintele nu!

      Ștergere