luni, 8 aprilie 2013

Cadou marca Makeup your mind

Draga de Anca de la Makeup your mind a organizat acum ceva timp un giveaway de primăvară cu niște premii mai mult decât tentante. M-am înscris în primul rând pentru că o apreciez mult și o citesc încă de la începuturi, dar eram convinsă că voi rămâne un simplu număr fără noroc, ignorat cu grație de domnul Random.org, care nu mă prea are la inimă. Oricum, e în regulă, nu sunt o norocoasă de felul meu, câștig ceva doar dacă muncesc pentru acel lucru, așa că m-am împăcat demult cu idee. 

Așa că vă puteți imagina șocul, urmat de bucurie imensă, în momentul în care am văzut că eu sunt câștigătoarea bunătăților pe care urmează să vi le arăt. Vreau să îi mulțumesc Ancăi și în mod public, mi-a făcut o surpriză imensă și chiar am simțit premiul ca pe un cadou de Paște primit cu anticipație. Și nu, un ruj MAC (pe lângă care am trecut cu o totală lipsă de interes când am avut ocazia) sau o paletă Naked nu m-ar fi bucurat la fel de tare cum au făcut-o minunile de mai jos, pentru simplul motiv că nu mi le doresc. În schimb, ceea ce am primit se afla pe wishlist-ul meu secret (atât de secret că de unele nu știam nici eu, deh, logică pur feminină). Premiul l-am primit cu mare drag, la fel cum știu că a fost oferit și m-am simțit, la rândul meu, apreciată ca cititor fidel.

Dar destul cu vorba, să vă arăt premiul:


1. Ojă Flormar nr. 121. Din toate nuanțele de roz pe care le am, una ca asta nu se regăsea în colecție. E foarte purtabil în contexte din cele mai diferite, e o nuanță delicată, cu un sclipici foarte discret, fix genul de ojă din care e suficient un strat ca să dai unghiilor un aspect îngrijit fără mare efort. Îmi place la nebunie, o s-o port cât de curând.

2. Ojă Farmasi nr. 31. Prima mea ojă Farmasi, dacă vă vine să credeți (și nu, nu am domiciliul sub o piatră, pur și simplu nu m-am împiedicat de niciun stand Farmasi până acum). Mai am nuanțe de roșu, dar nu și pe aceasta, e o culoare foarte plăcută și veselă. Îmi place în mod deosebit cum se aplică și faptul că se usucă repede. Ah, să nu uităm luciul, care e de-a dreptul superb. 

3. Romanul Cadoul, de Cecilia Ahern. Cu mâna pe inimă declar că unul din motivele pentru care premiul e perfect este prezența unei cărți în ecuație. Pentru cititoarea de-a dreptul dependentă care sunt, alegerea a fost pur și simplu ideală. De Cecilia Ahern am mai citit P.S. Te iubesc, aveam pe listă și alte titluri semnate de ea, Cadoul încă nu l-am citit iar acum nu mai am nicio scuză. Îți mulțumesc în mod deosebit, Anca, pentru inspirația pe care ai avut-o.

4. Burete Beauty Blender pentru aplicarea fondului de ten. Habar n-am avut că îl vroiam, serios vorbesc. L-am văzut inclus în premiu, mi s-a părut interesant dar abia după ce l-am primit a început amorul nostru nebun. L-am folosit inclusiv pe post de mingiuță anti-stress (nu l-am chinuit prea tare totuși, are un alt scop dragul de el), îmi place la nebunie textura, consistența, culoarea, cum se simte pe piele. Revin cu detalii după ce îl pun la treabă, sunt convinsă că o să am destule de spus.

5. Pile îmbulinate și colorate. Sunt pur și simplu adorabile, cu bulinele alea colorate, fiecare pilă având culoarea ei (cea mai tare chestie pentru OCD-ista de mine). Niciodată n-am o pilă la îndemână când mi se agață câte o unghie, o vreme m-am chinuit cu cea de la unghieră. Acum nu mai am nicio scuză, o să am una în fiecare colț al casei, sunt 6 în set. 

6. Set cercei și colier marca Dragonfly Accesories. Bijuteriile astea au o poveste foarte amuzantă, au călătorit dus-întors pe ruta Brașov-București, pentru simplul motiv că eu și Dragonfly locuim în același oraș. Și totuși, până acum n-am pus lăbuța pe nimic ce a ieșit din mâinile Libelulei, dar cu ocazia asta am văzut ce talentată este vecina mea de oraș. Chiar aveam nevoie de accesorii de felul acesta, simt nevoia să variez însă niciodată nu plec la cumpărături chitită să îmi iau asemenea produse, așa că au picat la marele fix. Culoarea este una foarte plăcută iar realizarea, din câte mă pricep eu, extrem de reușită.

7. Care Sensuality gel de duș (faimos deja în blogosferă) cu căpșune și fistic marca proprie Mega Image. Ăsta mi-l doream din tot suflețelul meu de blogger de beauty, prea citisem despre el că e fenomenal și că miroase divin, chestie pe care am testat-o cu nasul din dotare. Am amânat achiziționarea lui și mi-am propus să rezist cu stoicism pentru simplu motiv că mai am cel puțin vreo 5 geluri de duș și efectiv n-avea sens să mai iau unul să se plictisească în dulap până îi venea rândul. Așa am scăpat de orice sentiment de vină (doar e cadou, nu?!) și abia aștept să îl folosesc, chiar miroase bestial (și eu de obicei nu sunt mare fan mirosuri de căpșună în cosmetice). Mai mult ca sigur revin cu detalii, deci nu schimbați frecvența.

Așadar, mulțumesc încă o dată, Anca și Dragonfly Accessories, ați făcut o bloggeriță fericită. Am să vă urmăresc și am să vă susțin în continuare pe amândouă.

Voi ce părere aveți despre norocul care m-a lovit? Ce v-ar place să testați la rândul vostru din cele prezentate mai sus? E vreunul din produse preferatul vostru? 

Mi-ar plăcea să citesc comentariile, părerile și ideile voastre!

8 comentarii:

  1. frumos premiul, sa te bucuri de el :).

    RăspundețiȘtergere
  2. :-D sa le folosesti sanatoasa !
    Felicitari !
    :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari maimutico ma bucur pt tine! Si ps: cum adica nu iti doresti nici macar un singur ruj MAC sau o Paleta Naked? Ce fel de beauty addict esti atunci? :P te pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanx! Well, daca ma chinui un pic sigur gasesc ceva, dar acum acum asa de fain au picat chestiile astea ca n-am mai avut timp sa ma mai gandesc la MAC-uri sau la UD-uri :)) Dar fac un efort daca e musai si daca risc sa imi pierd titlul! :))))

      Kisses back! :*

      Ștergere