joi, 25 august 2011

Gliss Ultimate Repair

Mi-am făcut cont de ceva timp pe trender.ro și acum câtva timp am fost anunțată că am fost selectată în campania trender Gliss Ultimate Repair. Deh, se pare că cei 26 de anișori abia împliniți ai mei au fost buni la ceva (exista condiția ca participantele să aibă cel puțin această vârstă). Coletul l-am primit săptămâna trecută, eu eram în deplasare (details to come), așa că abia ieri am pus mâna pe cele 3 produse: șampon, balsam și mască de păr. Nici nu puteau pica mai bine cele 3 produse, pentru că părul meu a suferit intens din cauza soarelui și mai ales a clorului din apa din piscină, mai ales că n-am stat chiar foarte cuminte în timpul vacanței. Așa că am constatat semne de degradare, în condițiile în care părul meu intra în contact de 2 ori pe zi cu clorul și oricât de atent l-aș fi spălat tot îl simțeam aspru.

Pe de altă parte, nu sunt chiar o utilizatoare împătimită de produse Gliss, am adorat un balsam leave-in de la ei, dar am uitat de el de ceva vreme. Momentan sunt foarte curioasă să văd cum va reacționa părul meu la gama Gliss Ultimate Repair, mai ales că, după cum ziceam, în momentul ăsta chiar are nevoie de ultimate repair. Mai trebuie menționat faptul că am părul gras de fel, sunt tare curioasă cum se va comporta și din acest punct de vedere.

Schwarzkopf ne propune, prin gama Gliss Ultimate Repair, inovația anului în materie de îngriire a părului datorită complexului de cheratină lichidă de 3 ori mai concentrat, complex capabil să repare părul deteriorat și foarte deteriorat. Numărul diminuat de fire rupte, o rezistență mai mare și o strălucire mai puternică a părului sunt promisiunile noii game Gliss Ultimate Repair. Gama conține șamponul de 250 de ml, balsamul de 200 de ml și o mască tratament de 300 de ml.


Campania se derulează pe parcursul a 4 săptămâni, din 18 august până pe 11 septembrie, interval în care vă voi ține la curent cu impresiile și părerile mele, dar și cu efectele benefice sau mai puțin benefice. Ce contează că am ratat startul oficial? Mă revanșez eu pe parcurs, o să fiu o trenderiță model.

Vouă cum vi se par noile produse Gliss? Le-ați văzut prin magazine? Vă tentează? Aștept cu drag ideile, părerile și comentariile voastre.

3 comentarii:

  1. Buna :), bine ai revenit

    mie imi plac :) chiar ma impac bine cu ele...nu incurca parul, il lasa fin si moale (o sa le fac un review zilele acestea)si eu am parul gras :D

    sper sa te impaci bine cu ele
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, eu folosesc gama Total Repair de la Gliss si ma impac foarte bine cu ea. Am inteles ca gama Ultimate Repair este o varianta mai "puternica" decat Total Repair. As fi curioasa sa le incerc totusi. Mie imi place in special balsamul, dar ma ajuta si Spray-ul pentru varfuri despicate. I-am facut un review aici, daca vrei sa arunci o privire : http://sheilasbeautybox.blogspot.com/2011/08/review-gliss-oil-nutritive-wonder-serum.html. Mersi mult. Sa ne anunti cum te impaci cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. am vrut sa comentez la postarea cu oja albastra dar nu imi da voie :( sa incerci ojele albastre de la Flormar, au niste culori dementiale:D

    RăspundețiȘtergere