miercuri, 6 aprilie 2011

Zilele astea am testat Clinique Supermoisture Foundation

V-a povestit eu aici ca am o colecție impresionantă de mostre, pe care m-am hotărât să o subțiez, ceea ce am și făcut. Am încercat zilele trecute fondtul de ten Clinique Supermoisture pentru că eram foarte curioasă cum e produsul, mai ales că nu prea am avut tangențe cu brandul Clinique. Ce a ieșit însă...veți citi în continuare. Vă avertizez că urmează să cititți o postare cum nu prea găsiți la mine pe blog, însă este părerea mea cât se poate de sinceră despre acest produs, cel puțin cât mi-am putut da seama ce poate el din mostrele pe care le-am folosit.

Am avut nuanța 06 (MF-N) neutral iar formula, se pare, este potrivită tipurilor de ten de la foarte uscat până la cel mixt. Produsul este testat 100% împotriva alergiilor, nu are parfum și se laudă că oferă o hidratare  de durată, continuă (dar o steluță ne atrage atenția că e vorba doar de hidratarea de suprafață), o acoperire transparentă dar medie, un finish satinat și o textură cremoasă, ușoară și proaspătă.

Ei bine, asta e teoria i după cum bine știți, practica este cea care ne omoară. Am aplicat fondul de ten și la prima vedere totul părea ok. Blenduire bună, nuanță potrivită, acoperire mulțumitoare. Textura nu este nicidecum una ușoară și proaspătă așa cum pretinde departamentul de marketing, este mai degraba una de cremă groasă și este destul de surprinzător că se întinde ok. Senzația pe care o lasă la atingere este una foarte lipicioasă, nici vorbă de finish dewy, așa cum promite. Dimpotrivă, aproape că mi-a venit să mă demachiez și să mă machiez din nou, ceea ce la mine nu se întâmplă niciodată. Noroc că eram pe fugă, dar mi-am luat cu mine șervețele demachiante și un alt fdt în ideea că n-o să-l mai suport pe față și să am cu ce să îl înlocuiesc. Dacă m-ați citit și până acum , știtți că pretențiile mele în materie de fond de ten nu sunt deloc imposibile, dar acest fond de ten mi-a arătat cum e când nevoile de bază ale tenului nu sunt îndeplinite. Nu am mai pățit niciodată așa ceva cu niciun produs de beauty sau make up.

Și pentru ca totul să fie complet, am observat cu groază pe timpul zilei cum fondul de ten arăta deplorabil, de parcă nu m-aș mai fi dat cu cremă hidratantă de un car de ani, în condițiile în care o folosesc în mod normal. Nu e prea bine să se întâmple asta în condițiile în care teoretic fondul de ten pretinde nu numai hidratare ci super hidratare. Mai mult, spre groaza mea, am observat atât pe parcursul zilei cât și la sfârșit cum apărea mici mostruleți care nu numai că erau inestetici, dar m-au făcut și să le urez toate cele bune în gând producătorilor acestui fond de ten. Iar este vorba de o chestie pe care nu am mai pațit-o până acum.

Concluzia? Îmi pare rau Clinique, n-o să mă transform în clientul vostru fidel pentru gama de fond de ten, experiența asta m-a dezamăgit total. Poate o să dau o șansă gamei de îngrijire a tenului, despre care am citit că e bună și care sper că nu mă va dezamăgi.

Voi ați încercat vreun fond de ten de la Clinique? Ce părere v-a făcut? Aștept cu drag și cu interes întrebările, sugestiile, ideile și comentariile voastre.

8 comentarii:

  1. mersi mult!a fost utila relatarea ta!pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am si eu mostra aia. Era tare incantata cand am primit-o, insa mi-a scazut entuziasmul cand am citit postarea ta. Ma mai gandesc daca o incerc sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. MA bucur ca a fost cat de cat utila postarea mea, chiar nu vreau sa va scada entuziasmul, insa asta a fost experienta mea. Nu ma grabesc sa o repet, dar poate in cazul vostru o sa fie altfel...

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, sa stii ca si eu sunt dezamagita de clinique.Mi-am cumparat Even Better-fond de ten, si nu-mi place deloc.Doar brand-ul e de ele, cred eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, imi pare rau ca ai avut si tu aceeasi dezamagire cu clinique. Mai rau e ca tu ai luat produsul intreg, ceea ce cred ca a fost cam trist pentru buzunar...Si uite, daca si tu imi confirmi ca numai reclama e de ele. Si pretul, normal. Eu sper totusi ca gama de ingrijire sa nu imi produca o dezamagire la fel de mare...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-a priit foarte bine gama de ingrijire, face ceea ce promite, cel putin in cazul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Alexandra.Imi pare rau pentru experienta ta,insa eu recomand pentru pielea uscata acest fond de ten.Este minunat!!!!Il am chiar acum pe fata de azi dimineata,e la locul lui,are o textura super fina si usoara nici nu simt ca sunt machiata.Vreau sa iti spun experienta mea.
    Saptamana trecuta am cheltuit 150 de euro pe fonduri de ten....Cum??? Am vrut sa schimb marca si am dat un search pe google ptr pareri.M-am oprit la Estee Lauder Double Wear,care e cel mai prost fond de ten pe care l-am avut vreodata...cel putin ptr tenul meu care dupa cum am spus este uscat.L-am folosit de 3 ori si l-am dat cadou surorii mele.Mi-am luat a doua zi Chanel Vitalumiere,fff gros,greu de intins,efect de masca.Concluzia: Nu mi-a placut! Apoi dau search pe google din nou fonduri de ten ptr ten uscat si gasesc blogul tau.Citesc,m-a intristat sa vad ce descriere au produsele Clinique,insa am zis hai sa il incerc...daca nu mi-e nici asta bun 30 de euro in plus aruncati si un cadou binevenit eventual unei prietene:) Eram deja nervoasa.M-am dus la un magazin de reprezentare Clinique,l-am cumparat si de 4 zile il folosesc e absolut bestial ptr tenul uscat.Mentionez ca eu locuiesc in Madrid,se stie deja ca produsele din-afara sunt mult superioare ca si calitate celor care se comercializeaza in Romania.Asa ca daca aveti pe cineva in strainatate oriunde,rugati sa vi-l aduca si incercati-l.
    Votez maxim pentru acest fond de ten e BESTIAL!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Subscriu la ce a scris cland3stina, fondul de ten este foarte bun si se adreseaza persoanelor cu ten uscat! Il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de el!

    RăspundețiȘtergere