vineri, 29 aprilie 2011

Sunt reporter Vichy...dar un pic mai mic, așa...


Să vă explic: Facebook-ul meu stă deschis toată ziua, nu că aș fi vreo obsedată (da, da, se cheamă faza de negare), doar că îl folosesc pentru noutățile furnizate în timp real, dar și pentru că îmi place să am mai multe tab-uri deschise in Chrome, am eu un fix să fie multe acolo.

Așa stând treaba, aflu de tot felul de concursuri, fie de la alte bloggerițe, fie direct de pe paginile companiilor. Acum vreo două săptămâni Vichy a anunțat pe wall că organizează un concurs intitulat Vreau să fiu reporter Vichy, al cărui premiu I era o invitație la lansarea noului game Vichy, Liftactiv, Sursa Dermului. Regulile nu era prea complicate, am putut să îmi rup 5 minute ca să particip. Nu am câștigat premiul cel mare, draga noatră Jules a fost invitata Vichy, însă mă bucur din suflet că s-a întâmplat așa. Puteți citi aici cum a fost la eveniment și cu ce impresii a rămas Jules. Deschid o mică paranteză: Jules e din București, era mult mai ușor pentru ea să ajungă la eveniment, din toate punctele de vedere era câștigătoarea ideală.



Totuși, au existat și premii de consolare, iar unul din ele a poposit la mine ieri de dimineață cu complicitatea DHL-ului, provocând și un pic de confuzie, pentru că nu știam ce metodă de expediere o să prefere Vichy-ul.

Dar să las vorba inutilă și să vă povestesc despre premiu: am primit un portfard foarte drăgălaș conținând 3 produse în varianta mini (sau travel-size, dacă preferați) și 2 mostre. E vorba de apa termală, loțiunea micelară și șamponul Dercos. Mostrele sunt tot pentru sampon Dercos, variantele anti-mătreață și șampon energizant.

Sunt extrem de încântată de premiul primit, nu e mare lucru, dar pentru lipsa mea cronică de baftă, e totuși mai mult decât vă imaginați. Plus că am ocazia să testez anumite produse pe care care altfel probabil nu le-aș fi încercat și, cine știe, poate îmi voi reconsidera opțiunile de achiziție. Pe de altă parte loțiunea micelară și apa termală sunt 2 din produsele mele favorite, indiferent de marcă. O să încep să le testez cât de curând și promit să vă țin la curent cu impresiile mele.

O ultimă mențiune e necesară: portfardul semi-transparent îmi place la nebunie. Și da, mi se pare un gest lăudabil din partea Vichy. Am primit și o plăsuță de plastic cu logo-ul Vichy, deci portfardul putea să sară din schemă, dacă privim problema din punctul de vedere al funcționalității. Voi folosi portfardul cu drag chiar și după ce mi se termină produsele.

Voi ați încercat vreunul din produsele pe care le-am primit eu? Ce părere aveți? V-au plăcut? Aștept cu drag părerile, comentariile și sugestiile voastre.

PS: vi se pregătește ceva. Stay tooned.

7 comentarii:

  1. felicitari pentru premiu.....si mie imi plac produsele vichy

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, ALex!
    Apa termala si lotiunea micelara o am si eu.
    Lotiunea e bestiala! Mi se pare ca isi face treaba mai bine ca cea de la Ivatherm. Nu pot sa bag inca mana in foc ca n-am folosit-o decat odata dar totusi...
    Oricum, e super!
    Ma gandesc sa-i iert pentru ce mi-i s-a intamplat cu fondul de ten :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si sa le folosesti cu mare drag :D.
    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, fetelor.

    Chatte, sunt curioasa de numa sa vad cum sunt produsele, dar daca zici ca lotiunea e mai faina ca cea Ivatherm, ma faci si mai curioasa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru premiu, eu nu am apucat sa testez de la ei decat apa termala si am fost multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări, felicitări. Nici nu știu unde o sa mai pui atâtea premii ;)). kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc. Ma descurc eu cu depozitatul, nu e niciooo problema. Luam o casa mai mare si gata. :P

    RăspundețiȘtergere