vineri, 1 aprilie 2011

Sunt finalistă în campania Testează Gerovital!

Poate ați aflat deja de pe Facebook, dacă nu mai zic și aici o dată: sunt una din cele 15 bloggerițe alese de Farmec în cadrul campaniei Testează Gerovital, un concurs extrem de interesant și care promite să scoată ce e mai bun din bloggerițele participante. Lista o puteți găsi aici, la categoria Participanți. 



Mecanismul campaniei este următorul (citez de pe pagina Testează Gerovital):

Pasul numărul 1: Înscrierea
În perioada 14-25 martie, ai ocazia să te înscrii în campanie. Accesează pagina Participanţi şi lasă-ne adresa ta de email. Vei primi prin email un link pentru a completa Formularul de înscriere. Acesta trebuie completat până în 27 martie. O condiţie pentru a vă înscrie în campanie este vârsta, minim 20 de ani.

Pasul numărul 2: Alegerea celor 15 bloggeri participanţi în campanie 
În perioada 28 martie - 1 aprilie vom analiza toate formularele completate şi vom alege cei 15 bloggeri participanţi. Cât timp ne ocupăm de acest lucru, voi trebuie să vă gândiţi care sunt cele 10 persoane care vă citesc zilnic, persoane care au devenit prietenii voştrii virtuali şi să vă pregătiţi astfel echipa cu care veţi intra in competiţie . Vom avea nevoie de numele, adresele şi numărul de telefon al acestora pentru etapa următoare.

Pasul numărul 3: Anunţarea bloggerilor participanţi şi trimiterea pachetelor

În săptămâna 4-8 aprilie vom trimite pachetele tuturor echipelor înscrise în campanie. Bloggerii participanţi vor trebui sa aibă la îndemână numele şi adresele celor 10 persoane din echipa lor.

Pasul numărul 4: Campania efectivă
Campania efectivă se va derula în perioada 11-25 aprilie. Acum este momentul să desfaceţi pachetele, să folosiţi produsele, să împărţiţi minimostrele primite, să vorbiţi despre produse, să implicaţi cât mai multa lume în dialog. Aveţi mână liberă la creativitate.

Echipele vor fi evaluate pe baza unui Formular de evaluare furnizat de către Farmec. Fiecare echipă va trebui să completeze formularul respectiv la sfârşitul perioadei de campanie şi să ni-l trimită pe email. Pentru o mai bună monitorizare şi transparenţă, echipele vor trebui să posteze pe pagina de Facebook a companiei Farmec activităţile realizate.

Pasul numărul 5: Anunţarea echipei câştigătoare

Între 26-29 aprilie, vom anunţa echipa câştigătoare care va trebui să înceapă să îşi facă bagajul.

Training: 6-8 mai

Ne întâlnim toţi în Sighişoara!

Așadar, ne aflăm în plin pas 2, cel în care se definitivează echipele. Și eu lucrez de zor la asta și aș vrea să îmi dați de știre dacă vreți un loc în echipa Ale and the make up addicts. Vă aștept cu drag, mai ales pe aceia care m-au urmărit constant, m-au citit și poate chiar vor să mă cunoască, ceea ce, cu un pic de noroc, se va întâmpla. Cumva mi se pare firesc să apelez la voi, pentru că până la urmă voi sunteți cei datorită cărora am ajuns eu în finală. Știu că efortul nu a fost numai al meu, vă datorez tuturor celor care mă citiți constant mulțumiri din suflet pentru că de una singură n-aș fi ajuns aici. 

Dar pentru ce ne luptăm? Pentru un weekend de training profesionist la Sighișoara, organizat de specialiștii Farmec, eveniment care, sunt convinsă, va fi foarte interesant. Mai multe detalii găsiți  aici, la categoria Premiu.

Ce mă motivează pe mine în primul și în primul rând? Faptul că cred cu adevărat în această gamă, cred în Farmec, în tradiția și calitatea cu care compania a devenit sinonimă, și, mai mult, sunt convinsă că atâta muncă merită răsplătită cum trebuie.

Nu în ultimul rând, vreau să le felicit pe cele 14 finaliste, alături de care va fi o onoare să concurez. Le urez mult succes și fie ca cea mai bună echipă să câștige.

Ce ziceți? Îmi dați o mână de ajutor? 

Aștept ideile, părerile, comentariile și sugestiile voastre cu mare drag. 
  

9 comentarii:

  1. Multumesc si pentru felicitari si pentru ajutor. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Alexandra, ne bucuram pentru tine! :) :*
    Si mie imi plac mult produsele lor si ii admir pentru initiativele din ultima vreme!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Sa te bucuri de aceasta minunata experienta!

    RăspundețiȘtergere
  4. te astept si la mine pe blog :) si poate ma accepti in echipa ta.. poopici

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, madutza, nimphetamin si Emm@. Emm@, pe tine o sa te rog sa imi trimiti un mail la adresa alexandra.ungureanu.1985@gmail.com

    RăspundețiȘtergere