vineri, 20 august 2010

Minerale cadou

Eu de fel nu sunt deloc o persoană norocoasă, n-am câștigat niciodată la concursuri, promoții sau așa, aiurea, cum câștigă unii oameni tot felul de chestii, de la o sticlă de Cola până la bani de la Loto sau Bingo. Pe de altă parte, nici ghinionistă de fel nu sunt, ca am avut destul de mult noroc în viață, până acum, dar nu norocul de a câștiga lucruri sau produse pentru care nu am muncit.
Machiaj mineral Serena, sursă foto: http://manie.ro


Totuși, am zis că ar trebui să insist mai mult, să mă implic în concursuri care te pun un pic la treabă, poate așa am și eu vreo șansa. Pentru că urmăresc constant blogul Gabrielei, http://manie.ro/, m-am bucurat mult de tot acum câteva săptămâni, când a anunțat acest concurs. Acesta era dotat cu 5 premii constând într-un set de fard mineral, Fairy Dust, și blush mineral, Baby Pink, oferite de Alina, proprietara site-ului http://www.bebearicel.ro/. Postarea mea pentru concurs a început cu stângul pentru că, filolog fiind, îmi este tare greu să număr până la 6 și am postat doar 5 produse de pe site pe care mi le-aș dori. Mi-am dat seama dupa aia, am făcut rectificarea și Gabriela a fost drăguță și mi-a acceptat postarea și așa. Am fost tare uimită când am văzut câștigătorii, de data asta random.org a ținut cu mine și acum, la o săptămână și un pic după anunțarea câștigătorilor, sunt fericita posesoare a unuia din cele 5 seturi, în valoare totală de 46 de lei.

Sursă foto: http://manie.ro


Le mulțumesc atât Alinei, care are un magazin online foarte ofertant și tentant aici, cu prețuri mai mult decât rezonabile pentru farduri minerale, dar și Gabrielei, care a organizat și găzduit concursul, a cărui realizare a fost impecabilă.

Momentan am vrut doar să vă împărtășesc bucuria mea și premiera reprezentată de câștigarea unui concurs, însă, datorită faptului că fardurile minerale sunt pasiunea mea, vor urma review-uri la cele două produse, pe care le-am testat deja și care sunt superbe. Abia aștept să le folosesc la modul serios.

Voi cât sunteți de norocoase? Ați câștigat la concursurile de pe net? Sau la concursuri în general?

10 comentarii:

  1. Va multumesc si va pup.

    E a doua oara candpostez comentariul asta, se pare ca netul meu are chef de joaca in seara asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. ;) Bravo, bravo. Mult spor la câștiguri în continuare. Luv

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari. Stiu ce inseamna sa te bucuri cand ai asemenea noroc. Nici eu nu am noroc in a castiga lucruri dar, o data la 1000 ani, mai castig si eu o sticla de Cola sau o cartela prepay. Hehe.. :) Abia astept review.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey, felicitari pentru premiu!

    P.S. ai un blog award la mine pe blog :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai primit un premiu de la mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra, sunt tare incantata ca te-am facut fericita! Si eu ii multumesc Gabrielei pentru ca a adus in atentia voastra mica mea "comoara", Serena.
    In curand voi lansa un nou site si voi organiza un nou concurs. Te astept cu drag!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  7. În primul rând mă bucur că ai avut noroc la tragerea la sorţi, îmi place foarte mult faptul că pot oferi cititoarelor produse prin intermediul blogului.
    Apoi, sper că vei participa din nou la concursuri, mai ales că poţi face review la aceste produse şi-n acelaşi timp poţi participa la concursul care este acum în desfăşurare la mine pe blog. Vreau să adun opinii despre produsele câştigate de cititoare aşa că ofer un premiu.

    RăspundețiȘtergere