vineri, 6 august 2010

Întrebări...

Deși blogul meu e mic-mititel, are doar câteva zile, am primit destule semnale pozitive de la voi. Eu am o grămadă de idei cu ce să vă delectez pe viitor, însă sunt curioasă să aflu despre ce ați vrea să citiți când intrați pe Alexandra scrie...? Review-uri pentru produse de make-up? Produse cosmetice? Produse de îngrijire? Trucuri și sfaturi? Informații de bază? Idei?

Aștept cu foarte mare interes sugestiile voastre și promit solemn că voi ține cont de ele.

6 comentarii:

  1. Despre ce vrei tu! Eu m`as bucura sa citesc orice scrii : reviews, cosmetice, tips & tricks si ce mai vrei tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello!
    Pe mine personal ma intereseaza toate cele mentionate de tine, vreau sa cunosc experientele altor fete in materie de ingrijire si machiaj, sa vad cu ce probleme se confrunta si ce solutii se gasesc.
    P.S.: Intamplator, am ajns azi in Bv, la Unirea, si mi-am achizitionat fondul de ten Wet'n'Wild despre care ai scris. Inca nu am apucat sa il testez corespunzator insa mi-a placut mult pensula.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult, fetelor, apreciez mult parerile voastre.

    Adina, nu ti s-a parut ca miroase un pic ciudat kabuki-ul? Si ca e un pic prea aspru? In rest, te felicit pentru achizitie, o sa iti placa.

    Ma pun pe scris serios atunci. Va multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexxx la mine stii ce vreau sa gasesc mai mult. :D
    Despre ingrijirea tenului, ca am eu un pitic pe creier :)), dar desigur astept si alt fel de revew-uri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, Alexandra, kabuki e putin cam aspru, dar nu deranjant. La mine cu mirosurile e mai greu, daca nu imi "muta nasul" nu prea simt din cauza unei rinite alergice de care sufar. In schimb, aveam senzatia ca produsul este mai mare. La banii astia insa, si fdt, si pensula... ce sa mai ceri?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am rinita alergica si credeam ca de aia sunt mai senbila cand vine vorba de mirosuri. Eu tot folosesc cu spor din fondul de ten si nu se vede vreo diferenta, asa ca stai linistita, o sa te tina mult si bine. Si, intr-adevar, la pretul ala chiar nu prea avem ce sa comentam. Ma gandesc ca poate dupa spalare, kabuki-ul o sa devina mai moale.

    RăspundețiȘtergere