duminică, 1 august 2010

Fond de ten mineral Natural Blend de la Wet'n'Wild

Sursă foto: http://wnwbeauty.com
De mult visez la un fond de ten mineral, pentru toate cele un miliard plus una calități pe care le are și pentru tot atâte beneficii pentru ten. Am avut o încercare timidă cu niște mostre de pe http://www.theallnaturalface.com/ însă n-am avut curaj să îmi comand un full size, astfel că am lăsat-o repede baltă, pentru că nu mă puteam descurca deloc cu pungulițele. Nici nu imi nimerisem nuanța, dar asta este altă poveste. 

Am cumpărat fondul de ten de la Wet and Wild într-un din rarele mele incursiuni la mall, dintr-un magazin Kenvelo. Nu toate magazinele Kenvelo au stand Wet and Wild la noi în oraș, așa că am decis să îl iau, pentru că, m-am gândit eu, nu am prea mult de pierdut dacă fondul de ten nu e bun. Am ales nuanța Medium și e perfectă pentru mine, tenul meu fiind genul caucazian.

Cât a costat: 17 lei, la un gramaj de 3,5 grame

Sursă foto: http://nouveaucheap.blogspot.com
Ce promite: conform site-ului http://wnwbeauty.com, Natural Blend are o formulă ușoară, bazată pe minerale, care uniformizează culoare tenului și oferă o acoperire fără defecte însă foarte naturală. Compartimentarea etajată permite un sistem de folosire personalizat. Nu conține talc.


Sursă foto: http://nouveaucheap.blogspot.com

Ce face: în principiu, ceea ce promite. Recunosc că am fost destul de sceptică inițial, chiar dacă știam că fondul de ten mineral poate oferi acoperirea cu care m-am obișnuit. Când l-am aplicat prima dată cu kabuki-ul cu care vine, am avut senzația că e o simplă pudră, pentru că se mai vedea câte o pată sau o imperfecțiune pe ici pe colo. Tenul meu nu are mari probleme, însă, normal, nu are o culoare egală peste tot. Eram oricum în întârziere așa că am plecat. Afară, însă, prietenul meu a observat din prima că port un fond de ten nou și chiar mi-a zis cât de bine arată. Următoarele aplicări i-au dat dreptate lui și mi-au distrus mie orice reticență. Ultima dintre ele s-a dus în momentul în care m-am demachiat într-o seara. Intenționat am ales să mă demachiez cu șervețel pentru că eram curioasă dacă nu cumva fondul de ten a dispărut de tot. Surpriză: am mai cules și cu șervețelul demachiant, deci rămăsese la locul lui.

Sursă foto: Google images
Puncte tari: acoperirea, finish-ul, faptul că vine cu un kabuki încorporat, prețul

Puncte slabe: aplicarea destul de messy, dar asta pentru că nu mă pricep eu, mirosul un pic ciudat al kabuki-ului și faptul că e un pic dur, dar asta nu e neapărat un lucru rău, că în același timp face și o exfoliere mai ușoară. Am citit însă că se înmoaie cu timpul, iar adevărul e că nici nu l-am spălat încă.

Îl voi cumpăra din nou? Cu siguranță. Fondul de ten Natural Blend de la Wet and Wild e genul acela de produs care face mai mult decât costă. Îl recomand cu încredere, nu o să fiți dezamăgite.

5 comentarii:

  1. Foarte interesant Alexandra,m-ar tenta si pe mine sa-l incerc desi eu sunt fana Tanf!
    In care mall ai gasit kenvelo cu produse wet&wild ca eu de cand caut....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stau in Brasov, Deea, si am gasit stand Wet and Wild in Unirea Shopping Cennter.

    RăspundețiȘtergere
  3. Caut de mult timp un fond de ten mineral accesibil si m-a bucurat mlt review-ul tau. Deja am inceput sa il caut. Deocamdata nu am gasit decat o pudra care era la Kenvelo in Bacau cam 28 lei, fara kabuki (care era si el vreo 28 lei), dar o sa mai insist.
    Imi faceam griji cu acoperirea (am pistrui si, ca sa recunosc, nu prea ii sufar), dar m-ai linistit.
    Multumesc!

    P.S. Am o rugaminte: spune-ne ce fel de ten, par si piele ai, ca sa stim daca problemele rezolvate de produse in cazul tau sunt aceleasi cu care ne confruntam noi, cititoarele tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Adina, si bine ai venit. O sa completez si asta, ca sa va ajut si mai mult, ca practic de aia mi-am facut blog, sa ajut lumea sa se informeze.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi a atras atentia fondul asta de ten.poate cand ajung la shopping zilele astea il si achizitionez.

    RăspundețiȘtergere