luni, 24 iunie 2013

Shopping 2013 (5)

Mă gândeam că vă e dor de o postare de genul ăsta, așa că urmează să vă arăt ce am mai cumpărat în ultima perioadă. Partea proastă e că am cam de toate, e greu să mă mai las tentată de câte ceva (dar pe de altă parte nici nu exclud definitiv posibilitatea asta, am o listă mică, așa că stați pe-aproape). 

Așadar, pe categorii, avem următoarele:

I. Categoria îngrijire


1. Șampon uscat Kallos Go Go. L-am luat de curiozitate, am citit numai de bine de gama asta, vă țin la curent cum mi se pare și cum se comportă. A fost în jur de 10 lei, încă nu l-am încercat, revin cu impresii.

2. Cremă de corp Vivanatura cu ulei de portocale dulci și unt de shea, cu ingrediente 98% naturale procesate la rece, fără parabeni. Vă povesteam aici că mă tentează tare, am cedat. O singură aplicare m-a cucerit, nu vă povestesc ce senzație faină lasă pe piele (am de gând să o folosesc și pentru un masaj relaxant al picioarelor obosite). Cantitatea este și ea generoasă, 250 ml, presimt însă că n-o să prindă toamna.

3. Șampon Dove anti-mătreață. Am luat la rând aproape toate șampoanele anti-mătreață disponibile în magazine (e singurul tip de șampon care nu îmi supără scalpul extrem de sensibil din cauza dermatitei seboreice a pielii capului). N-am apucat încă să îl testez, revin cu păreri. Dacă vă interesează, vă pot povesti un pic și despre restul șampoanelor anti-mătreață testate.

4. Șampon uscat Frottee (Swiss O Par). L-am găsit in DM la un preț similar cu cel Trend It Up și am fost curioasă să văd cum se comportă și ăsta. Are state un pic mai vechi decât celălalt, așa că vă ameninț cu un review în viitorul apropiat, când am să vă povestesc un pic și cât de profi e realizată traducerea pe ambalaj.

5. Avon gel-cremă pentru față cu castravete și ceai verde, cu efect matifiant. E a treia cremă matifiantă din colecția mea, nu am apucat să o supun unor teste prea amănunțite, dar vara-i abia la început, sunt convinsă că o să am condițiile necesare să o testez intens.

6. Avon baton antibătături. Picioarele mele ultra-delicate au ca hobby crearea de bătături indiferent de încălțămintea pe care o port și, paradoxal, indiferent de cât de veche și rodată e (pregătesc o postare referitoare la problema asta cu care sunt sigură că se confruntă destule persoane). E destul de mic cantitativ însă, surprinzător, e ceva de capul lui. 

7. Avon cremă împotriva bătăturilor. Deja v-ați dat seama ce serioasă e problema, nu? Mai am un pic și cumpăr orice îmi promite să mă scape de răni pe talpă, la degete, la călcăi și în alte locuri aparent nesemnificative ale labei piciorului. Din nou, detalii veți găsi într-o postare viitoare pe tema aceasta.

Tot la categoria îngrijire, s-a mai adăugat colecției gelul de curățare de la Cien, din săptămâna frumuseții de la Lidl, adică domnișorul acesta:



II. Categoria make-up



1. Essence pudră presată matifiantă. Am terminat Stay Matte-ul de la Rimmel și am vrut să încerc și altceva. Am mai avut pudră Essence, s-a comportat ok, de data aceasta am ales nunața 04 Perfect beige. 




2. Ojă Miss Sporty nuanța 480. Tehnic, am primit-o cadou de la hubby (împreună cu cealaltă nuanță Miss Sporty), am testat-o rapid și m-a impresionat foarte plăcut nu numai nuanța ci și rezistența dar și forma pensulei.

3. Ojă Gabrini New Collection nuanța N14. Asta am luat-o singurică, îmi doream de foarte mult timp un gri mat. 

4. Ojă Miss Sporty nuanța 150. Tot cadou, e o nuanță superbă de roșu clasic (ce contează că are încă vreo 6-7 surate în colecție, doar nu era să refuz cadoul, nu?). O s-o vedeți într-un NOTD în curând, îmi propun să o combin cu griul, cred că o să arate foarte interesant împreună.

5. Fard Seventeen nuanța 278 Elegant Cream. Bej-cremul multifuncțional tot de la Seventeen mi se terminase, așa că am ales această nuanță, are unele reflexii aurii, dar este absolut superb. Priviți detaliile:


III. Categoria consumabile


1. Bureței de celuloză. I-am luat din Carrefour, mi s-a părut avantajoasă oferta, 4 bureței la 8 lei și un pic. Îmi place să îi folosesc nu neapărat pentru demachiat cât pentru îndepărtarea măștilor, sunt foarte eficienți.

2. Rezervă de ceară Sesu Natural. Tot din Carrefour, vă povesteam că îmi propusesem să revin la varianta aceasta, urmează să îmi testez teoria conform căreia dă rezultate mai bune decât cele mate și cu arome.

3. Benzi epilatoare profesionale, set de 100 de bucăți. Am zis că n-are sens să mă mai încurc cu seturile de 10, nu-mi ajung nici pe o măsea. Plus că mă stresează să tot stau să mă gândesc dacă am destule benzi disponibile.

Cam asta ar fi prada mea din ultima vreme, destul de modestă, sunt conștientă, dar n-aveți grijă, îmi revin eu dacă se adună suficiente tentații.

Voi ce v-ați mai luat fain în ultima vreme? Care din produsele pe care le-am achiziționat vă face cu ochiul?

Ca de obicei, vă invit să folosiți cu încredere formularul de comentarii de mai jos, mi-ar plăcea să aflu ce credeți!

17 comentarii:

  1. Am avut si eu crema de corp Vivanatura . Textura este placuta , dar mult prea lichida si nu hidrateaza suficient . Mirosul de portocale nu mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie tocmai mirosul imi place mult de tot, mai ales ca nu e deloc sintetic. :)

      Ștergere
  2. Nu stiam ca exista sampon uscat Kallos, poate-l gasesc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas surprinsa cand l-am vazut, de aia l-am si luat repede, nu prea ajung des in zona in care e standul Kallos.

      Ștergere
  3. Nu stiam nici eu de samponul uscat Kallos, trebuie neaparat sa il am! Imi place si ambalajul, acum numai la el imi sta gandul, off... :D Vivanatura eram sigura ca e buna, tot ce am incercat de la ei mi-a placut enorm. Toate produsele lor sunt asa, mai "apoase", de aceea le consider ideale pt primavara-vara.
    Te inteleg cu bataturile, si eu sufar mult din cauza asta, abia astept sa scrii pe tema :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca a aparut de foarte multa vreme. Acum e in teste intense, ca sa pot reveni cu impresii.

      Vivanatura e bestiala ca firma, si eu la fel, tot ce am incecrcat de la ei mi-a placut. Ador faptul ca intra foarte repede in piele.

      Despre bataturi si lupta mea cu ele scriu cat de curand, stai pe receptie!

      Ștergere
  4. Alex, incearca samponul de la Neutrogena, T Gel. ( face minuni pt matreata/dermatita seboreica)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi nu e :( Dar mersi de idee!

      Ștergere
    2. amazon my dear, amazon :)

      Ștergere
    3. Eu ti-as recomanda samponul Nizoral. Dupa ce am incercat mai multe variante comerciale gen Dove/Nivea/Garnier etc., a fost singurul care a avut efect. Mult succes!

      Ștergere
    4. L-am incercat inclusiv pe ala, fara mare succes, practic cu matreata nu am probleme :(

      Multumesc!

      Ștergere
  5. Eu astept review-ul la samponul uscat. :) Chiar vreau sa imi cumpar unul si nu stiu pe care.
    Tare dragut fardul de la Seventeen.
    Sa te bucuri de toate produsele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti promit ca n-o sa ai prea mult de asteptat! :)

      Pana acum mi-a facut o impresie foarte buna.

      Multumesc pentru urari, te pup!

      Ștergere
  6. Bureteii ii am si eu, ii folosesc zilnic dimineata, cu gelul de curatare, dar si pentru indepartarea mastilor de pe fata. Sunt tare curioasa de samponul uscat de la Kallos. Nu am folosit niciodata sampon uscat si parca i-as da o sansa.

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca linistita samponul uscat, e util si daca nu ai probleme cu parul gras, da un volum foarte fain parului.

      Ștergere
  7. Eu folosesc bureteii aia de f mult timp. Nu aceeasi, desigur :) Dar e cea mai buna varianta de buretei din toti cati am incercat pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ieri i-am desfacut si l-am folosit pe primul, sunt mai grosi ca cei din DM, dar asta nu e neaparat un lucru rau! Sunt foarte incantata de ei iar raportul calitate-pret e cel mai ok din ce am vazut pana acum.

      Ștergere