luni, 17 iunie 2013

Revelația Vivanatura

Totul a început, o să râdeți, cu o simplă pastă de dinți naturală, de care vă povesteam aici. Produsul l-am folosit conștiincioasă, nu prea încântată de gust dar cu inima împăcată că măcar pentru o perioadă am eliminat fluorul și alte componente mai puțin bune din rutina igienei orale. Acum folosesc cu drag o pasta de dinți Aslamed de la Farmec și, dacă sunteți interesați, am să fac review-uri pentru ambele produse. Tot ce trebuie să faceți e să îmi transmiteți asta printr-un comentariu.

Revenind la revelația la care făceam aluzie în titlu, de la pasta de dinți am ajuns pe site și aici a început salivatul intensiv. Adăugând la povestea mea un ten capricios înspre extrem de greu de mulțumit și mai ales de hidratat, am început documentarea intensă. Urmată, evident, de un mic shopping. Astfel, mă pot declara fericita posesoare a următoarelor produse marca Vivanatura (marcă 100% românească, cu produse care au ingrediente naturale în proporție de 95-100%): 


1. Cremă de față cu argint și aur coloidal, pentru ten normal și sensibil, cu 98% ingrediente naturale. Crema asta mi-a salvat fața, la modul propriu. Aveam în casa vreo 5-6 creme de față desfăcute, toate națiile și cu toate ingredientele și totuși nu reușeam să îmi hidratez deloc tenul. Mai mult decât atât, aveam vrei doi monstruleți care nu se vindecau nicicum, oricâte tratamente și creme aș fi aplicat. Aici intră în scenă argintul, care acționează ca tratament pentru toate afecțiunile care au la baza o infecție, inhibând procesele metabolice ale microorganismelor. Efectul de regenerare al epidermei în cazul meu a fost aproape instant, după două-trei aplicări coșul respectiv făcuse și cojiță, pielea fiind total vindecată. Cu aurul coloidal înca nu m-am lămurit ce e, promit să mă documentez și să revin cu un review amănunțit. Alte ingrediente sunt uleiurile (obținute prin presare la rece) de migdale, de germeni de grâu, de măsline și de Jojoba (printre altele). 

Până vine review-ul, vă las să admirați produsul ca să știți după ce să vă uitați la naturist:



2. Mască de față cu argilă activă și trandafir


Este cea mai recentă achiziție marca Vivanatura, am reușit până acum să o testez de vreo două ori, revin cu impresii complete și despre acest produs cât de curând. Până acum îmi place, este o foarte bună mască pe bază de argilă (argila leneșului sau a comodului, nu mai e nevoie să te chinui cu castonașe și altele). Ingredientele sunt 100% naturale iar textura este un pic zgrunțuroasă, astfel încât, după cum este sugerat și pe ambalaj, se poate folosi în primă instanță pe post de gomaj (printr-un scurt masaj) iar apoi direct ca mască.

3. Cremă de mâini cu Jojoba și gălbenele.


Fix același lucru pe care l-am pățit cu tenul l-am experimentat și cu mâinile, aveam 5 creme în casă și niciuna nu avea nici cel mai mic efect, nici măcar faimoasa Nivea albastră. Cu ingrediente 98% naturale, cu uleiuri de Shea, palmier, măsline și portocal dulce, acest produs mi-a rezolvat (era deja previzibil) problema. Ce mă dă pe spate este mirosul incredibil, de portocală abia desfăcută, am tot așteptat să mi se pară sintetic mirosul, dar asta nu s-a întâmplat până acum. Seara, la aplicare, e una din micile mele plăceri și oricât aș fi de obosită, stresată sau terminată, mirosul acesta mă binedispune.

4. Varicastan cremă de masaj pentru picioare, 100% natural. Efectele antiimflamatoare, calmante și regeneratoare, susținerea circulației de la nivelul picioarelor o fac o cremă perfectă pentru un masaj la finalul zilei. Eu recunosc însă că nu pentru asta am luat-o (deși n-ar fi rău să o testez și asa), ci pentru al meu soț, care are mici probleme la acest capitol. Se pare că Aesculus hippocastanum, ingredientul vedetă, ar avea efecte extrem de benefice pentru inesteticele și dureroasele varice, dar mai multe despre acest subiect, dacă vă interesează, într-o postare ulterioară.

Trebuie să mărturisesc deschis că pata n-ar fi completă dacă n-aș avea pe listă și alte produse pe care ard de nerăbdare să le încerc, tot marca Vivanatura. Am pus ochii pe crema de corp cu ulei de portocală și unt de shea (miroase la fel de fain ca cea de mâini), pe produsele de îngrijire a părului dar și pe demachianul Fără lacrimi. Am să vă țin, bineînțeles, la curent cu starea colecției mele Vivanatura, dar și cu impresiile pe care mi le-a lăsat acest brand românesc care, după părerea mea, face o treabă extrem de bună și care merită toat susținerea noastră.

Voi aveți produse Vivanatura acasa? Vă tentează vreunul? Pentru care din produsele prezentate mai sus ați vrea să citiți review?

Aștept cu drag părerile, impresiile și comentariile voastre!

11 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Crema cu Ag/Au suna bine. Daca mai scrii review-uri la produsele Vivanatura, te-as ruga sa adaugi si listele INCI, nu prea se gasesc pe net. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Cu siguranta vei regasi pe blogul meu review-uri la produse, am sa tin cont de rugamintea ta si voi scrie si lista de ingrediente, desi sunt in mare masura foarte curate (cat ma pricep eu).

      :*

      Ștergere
  2. Am folosit si eu crema de fata cu argint si aur coloidal, mi-a placut. Sotul meu e dependent deja de pastele de dinti Genna Dent, am avut si pentru fetita noastra pasta de dinti pentru copii tot Genna Dent din pacate foarte greu le putem gasi la plafar.
    Am avut samponul impotriva caderii parului care intr-adevar m-a ajutat sa scap de acesat problema dar spre final mi-a facut matreata, cred ca aici depinde de scalpul fiecaruia. Am avut si crema de par cu petrol, dar o foloseam rar pt. ca mirosea foarte tare a petrol deci nu ma pot pronunta asupra eficientei.
    Am si demachiantul, care la fel miroase bland si e foarte placut sa-l folosesti, dar si pe el il folosesc rar pentru ca nu ma machiez si atunci folosesc cleanser.
    Deci si eu si familia mea suntem fani Viva natura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult sa aud asta, si mie mi se par niste produse foarte foarte bune!

      Eu cu pasta de dinti nu m-am inteles genial, e adevarat ca am folosit doar un tub, probabil daca perseveram ajungea sa imi placa.

      La noi in oras le-am vazut aproape in orice plafar (ce-i drept nu toata gama, probabil doar vedetele, cele care se vand cel mai bine), dar eu as incerca in locul vostru sa gasesc un plafar relativ bine aprovizionat si sa rog vanzatoarea sa comande ce va doriti, sigur vi le aduce. Da, ar fi bestial daca ar avea magazin online functional Vivanatura, as face prapad :))

      Ștergere
  3. Eu nu am mai auzit de produsele astea, mersi pentru dezvaluiri :)
    pastele de dinti Aslamed nu m-au dat pe spate, deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, that's why I'm here!

      Stai pe-aproape, vin si review-urile mai detaliate!

      Mie asta imi place, desi dupa Vivanatura mi se pare foarte dulce. Si am observat ca are SLS, deci iar nu e grozava...

      Ștergere
  4. m-ai facut curioasa. Ia sa caut si eu aici,produse de genul asta. (Sunt Anca, ca de obicei, nu pot comenta pe blogul tau ,logata)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!Da, am folosit samponul cu argan si lamaie pt par normal si gras. Este printre cele mai bune sampoane pe care le-am folosit. Acum vreau sa imi iau si masca cu ginseng:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e asa bun, o sa il vezi soon si pe blogul meu, chiar sunt in cautarea unui sampon bun. Sa ma tii la curent cum e masca!

      Mersi mult, te pup!

      Ștergere
  6. Salut, m-am hotarat si eu sa scriu pe blog pentru ca si eu sunt fan Vivanatura. E o gama foarte buna si asta am observat anu trecut cand am folosit intai Varicastan. Foarte bun, eficient, daaaar miroase foarte urat; sotul meu nu suporta mirosul. Apoi am incercat gama de produse de par cu argan si lamaie pt par gras si crema impotriva caderii parului. Crema miroase urat si cauza petrolului, asa ca am folosit-o rar, dar samponul e foarte bun. Eu am o problema cu psorizisul; nu e foarte pronuntat, dar e suficient cat sa mi se usuce pielea de pe cap si sa para ca am matreata. Samponul ajuta foarte mult pentru ca are argan, indicat pt asa ceva. Dupa crema de maini sunt innebunita (ceea ce ma ajuta inainte era glicerina citrica de la farmec, insa ma pisca f tare pielea si la frig nu prea isi face efectul). Imi place foarte mult si cel mai tare ma bucur ca miroase foarte frumos a portocale si nu mi-e greata s-o folosesc. Am mai folosit crema antiacneica: foarte buna. Excelenta pentru tenul gras. Acum folosesc demachiantul, crema de fata cu Au si Ag coloidal si masca cu trandafiri si argila activa - sunt incantata de ele. Tenul meu e gras si mixt si mai am si probleme (cosuri, puncte negre, sebum in exces) si vad ca aceste produse imi fac tenul fin, rezolva problema cu sebumul si tin "munstruletii" sub control. Si miroase frumos, altfel nu le-as putea tine pe fata :).

    RăspundețiȘtergere