miercuri, 26 iunie 2013

Mostre în teste

Când dau de mostre în reviste (mai rar în farmacii), am tendința să le adun ca un mic rozător, în ideea să scriu despre ele pe blog. Inutil să spun că mostrele mi se par o modalitate foarte eficientă de a verifica dacă produsul X sau Y mi se potrivește și mai ales dacă mi-l doresc în varianta full size. Am totuși încă anumite rezerve referitoare la faptul că anumite mostre conțin produsul mai concentrat/mai bun/mai performant sau poate pur și simplu mă obișnuiesc eu și nu mi se mai pare la fel de spectaculos efectul.

Iată care e cea mai recentă mini-colecție a mea de mostre, despre care vă promit solemn că veți mai citi și pe viitor, doar trebuie să revin cu impresii și eventual cu o potențială listă cu tentații. Le-am grupat pe branduri în general și avem următoarele:

Nivea: Loțiune de corp pentru piele uscată cu Shea Butter, șervețel demachiant exfoliant 3 în 1 curățare în profunzime și gama Aqua effect (cremă hidratantă de zi, cremă hidratantă de noapte și lapte demachiant revigorant).


Eucerin Even Brighter cremă depigmentantă de noapte și de zi și Anew Vitale gel cremă pentru ochi și cremă de zi cu SPF  25 (sunt foarte curioasă cum sunt cele două, m-ar tenta și în varianta full size).


L'Oreal: șampon Elseve Total Repair Extreme LAK 1000 și ceramide. La acest produs am văzut reclama, mor de curiozitate să văd ce e de capul lui.


L'Oreal: Nude Magique BB Cream. Nu m-a cuprins prea tare febra BB cream, dar despre acest produs am citit numai de  bine, rămâne de văzut cum va răspunde tenul meu la el.


Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-au părut? Vă place să colecționați, așa ca mine, mostre?

Nu vă sfiiți, apelați la comentarii, tare mi-ar plăcea să citesc părerile, ideile și comentariile voastre!

10 comentarii:

  1. Am incercat mostrele Aqua Effect.Mi-a placut mult textura cremelor,usurinta cu care se absorb in piele,parfumul placut si efectul de hidratare pe care il ofera.
    Cat despre L'Oreal: Nude Magique BB Cream,am testat o mostra si a fost ok,nu Wow! Avea acoperire foarte mica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut tare curioasa in legatura cu Aqua Effect, eu de felul meu nu sunt fan Nivea, dar nu se stie niciodata.

      Despre Nude Magique am citit lucruri diverse, sunt curioasa cu ce feed-back vin eu.

      Ștergere
  2. Am încercat Aqua Effect şi de zi şi de seară, dar tenul meu s-a bucurat doar de cea de noapte. Cea de zi îmi îngrăşa tenul excesiv, e mai potrivită pentru un ten uscat, cel mult normal.
    BB cream-ul mie mi-a plăcut. Am avut tot 2 mostre.


    Şi mie îmi place să colecţionez mostre! Abia aştept să scrii despre ele! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt in cautarea unei creme bune de noapte, poate Aqua Effect o fi raspunsul pentru mine.

      Oooo, da, am colectii de mostre, parca nu ma indur sa le folosesc, deci te inteleg perfect.

      Cu siguranta vei gasi aici in viitorul apropriat postarea cu pareri, stai pe-aproape. Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Ah da!! Mostre!!!! Eu devin euforica atunci cand gasesc prin reviste mostre de parfumuri- in 75% din cazuri ajung sa cumpar parfumul respectiv.

    La fel in parfumeria mea peferata- de cate ori imi dau cate o mostra gratuit langa un parfum, ajung sa cumpar parfumul. Cateodata le rog sa nu imi mai dea mostre si se uita chioras la mine:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci another sample addict :)) Si mie imi plac mostrele la parfumuri, sunt destul de dificila la mirosuri asa ca imi pot da seama foarte repede daca e sau nu cazul sa imi iau un parfum sau altul.

      La noi inca mostrele sunt considerate marfa de contrabanda, in unele farmacii nu gasesti nici sa dai cu tunul. In altele, te poti servi la liber :)

      Ștergere
    2. Eu la parfumuri sunt foarte toleranta- rar se gaseste vreunul pe care sa nu il suport- spre disperarea cardului meu:))

      Adevarul e ca parfumurile au fost slabiciunea mea de pe la 11 ani. In studentie asteptam cu infrigurare bursa de merit ca sa imi iau parfumuri, apoi am asteptat salariul si acum astept sa mai apara parfumuri:)

      Noroc ca si barbatelul e pasionat (are si el vreo 25 active) si nu primesc mustrari pt asta:))

      Ștergere
    3. Pasiune de familie, sa inteleg! :))

      Sa le folositi sanatosi si iubiti!

      Ștergere
  4. Si eu le adunam ca nebuna intr-o vreme :)). Acum nu prea mai cumpar reviste, dar chiar si asa ma mai asteapta cateva. Am o placere deosebita sa testez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am de lucrat la folosire, la adunat vad ca ma descurc de minune! :) Nici eu nu prea mai cumpar reviste, ce vezi mai sus e recolta din mai multe luni, am observat de foarte multa vreme ca la reviste nu mai gasesti la fel de multe mostre cum se gaseau candva :(

      Mi-ar placea sa vad/citesc si ce testezi tu si cum ti se pare!

      Ștergere