marți, 15 ianuarie 2013

Am intrat în rândul lumii!

Adică am și eu într-un final oje Essence! Că tot mă lamentam că la noi în oraș nu a apărut încă Essence. Toate sunt primite, însă, o dată cu apariția unui stand Essence în Kendra (cam sărăcuț, dar decât deloc, mai bine așa), o să îmi tot completez arsenalul, am o listă de produse pe care vreau să le încerc. 

Așadar, prima Essence intrată în colecția mea este un mov curajos, 48 Meet Me Now! Face parte din gama veche Colour&Go, are 5 ml și promite uscare rapidă. O s-o vedeți în curând într-un NOTD, momentan admirați-o în sticluță: 

A doua tură a venit din țări străine, nu știu dacă toate nuanțele de mai jos sunt și la noi (v-am zis, cam sărăcuță oferta în minunatul meu oraș). Cele cinci fac parte din noua gama Color&Go, cu ambalaj și gramaj schimbate (cele noi au 8ml), dar cu promisiunea consecventă a uscării rapide. 


Fără alte comentarii, vă prezint, de la stânga la dreapta, în ordine: 122 Time for Romance, 105 Party Princess, 106 Free Hugs, 142 Grey-t to Be Here și 131 Ballerina's Charm. Toate îmi plac la nebunie, primele două sunt singurele oje flaky pe care le am până acum, cred că o să încerc sute de combinații, se pot aplica peste foarte multe nuanțe ca bază (ceea ce este și indicat, facilitând astfel curățarea, e pe testate). Rozul este superb, mi se pare o culoare elegantă pentru o manichiură îngrijită însă eu am încercat-o și ca bază pentru 105 Party Princess și ce a ieșit era tare interesant. 142 Grey-t to Be Here și 131 Ballerina's Charm sunt nuanțe pe care le căutam de mult, îmi doream un gri interesant (acesta are reflexe roșiatice subtile) dar și un mov (da, încă unul!) delicat, dar cu personalitate (are reflexe argintii, reci).

Mai trebuie să vă spun că și pe acestea le veți vedea pe unghii? Condiția de bază ar fi să mai crească un pic sărăcuțele, m-au enervat într-o zi și le-am tăiat foarte foarte scurte.

Voi aveți oje Essence? Care e favorita sau care sunt favoritele voastre? Vă aștept cu drag comentariile, ideile și părerile.

8 comentarii:

  1. Essence!!!multe culori si extrem de ieftina!! Partea cu uscarea rapida e mai adevarata pentru colectia noua decat cea veche (le am pe aproape toate)dar la cea noua pensula este extrem de groasa- dureaza un pic pana te obisnuiesti cu ea.
    Dupa uscare au tendinta sa fie nitel mate, eu folosesc mereu Essie Good to go! ca sa adaug luciu si sa imbunatatesc timpul de uscare.
    Mi se par de departe cea mai buna alegere, comparandu-le cu oje mult mai scumpe: OPI (aprox 12€), China Glaze (aprox 10€)sau Essie (aprox 10€)diferenta de calitatea (minuscula) nu justifica diferenta de la 1,25€ pt Essence. Singura oja care mi s-a parut ca isi merita banii a fost cea Chanel dar acum nici prin cap nu imi trece sa mai cumpar oje mai scumpe decat essence, Catrice sau P2. Un top coat bun si sunt Good to go!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa am fost eu asta vara, cand am pus mana pe primele produse essence :)).

    Imi plac mult ultimele trei din grupul acela vesel din a adoua poza :).

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ana: deci ma intelegi perfect :)) Acum avem si noi stand Essence si ma pot destrabala (bine, in limita stocului). Si mie mi se par foarte faine pentru pretul lor, OPI nu m-a dat niciodata pe spate. Nu sunt foarte incantata de rezistenta, cea din gama veche mi-a sarit destul de repede, dar cu un top coat bun se amelioreaza asta. Cat despre aspectul mat, vorba ta, si ala se rezolva rapid cu un top coat. Desi mie chiar imi plac ojele mate, am si matifiant luat separat, sa pot transforma orice oja intr-una mata.

    @Alina: O sa le vezi si pe unghii in curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oja mea preferata de la Essence face parte din gama Nude Glam si se numeste Iced Latte. Doamne, cat am mai iubit-o si cat am folosit-o. Eram dependenta de ea, asa ca abia astept sa ajung la un stand Essence sa o cumpar din nou!
    Time for Romance e iarasi pe lista mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Aurora: dupa nume, Iced Latte suna bestial, daca o gasesc la noi la stand sigur nu o iert!

    Time for Romance nu ma incanta la altele, dar cand am pus eu personal labuta pe ea, s-au schimbat datele problemei :))

    Eu momentan nu am o favorite printre ojele Essence dar sunt convinsa ca situatia se va schimba cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine ai facut ! Essence are o multime de produse bune si la preturi accesibile tuturor .
    Oja mea preferata este Essence colour & go nr. 44 Modern romance ( http://larisa-duta.blogspot.ro/search/label/oja%20nude ) . E discreta si, pentru mine, minunata .

    RăspundețiȘtergere