duminică, 30 decembrie 2012

Urări, noutăți și o dilemă

Nu vroiam să intru în Noul An fără să mai dau o tură pe aici, am parte de o perioadă destul de agitată deși nu mă pot lăuda că am petrecut prea mult. Vreau, însă, să vă mulțumesc că m-ați citit în anul care tocmai se încheie și să vă invit să îmi fiți alături în continuare, pentru anul care vine îmi propun să să vă ofer mai mult material de citit decât până acum. Sper ca 2013 să vă aducă tot ce vă doriți și mai ales foarte multă sănătate și lucruri bune pentru voi și cei dragi. 

La capitolul noutăți, trebuie să mă laud cu faptul că domnul Random a decis că îi place de mine, luna asta am câștigat în două rânduri câte un giveaway, la ambele având numărul 13 pe liste. Pe blogul Mihaelei am câștigat volumul Visul lui Joy, o carte pe care mi-o doream de ceva vreme. Cel de-al doilea, desfășurat pe blogul Roxanei, o bloggeriță brașoveancă, la fel ca mine, mi-a adus un set Vichy, format din produse pe care eram curioasă să le încerc de multă vreme:


Am să vă țin la curent cu rezultatele după ce vor intra în teste cele două produse, cleanserul care se poate folosi în 3 moduri și crema hidratanta anti-imperfecțiuni. V-am mai povestit despre Provocarea Normaderm aici, însă acum am la dispoziție varianta full, deci și concluziile mele vor fi mai relevante. 

Bănuiesc că vreți să aflați și care e dilema, nu? Ei bine, m-am decis să îmi măresc colecția de truse Sleek, vă explicam pe larg dragostea mea pentru Oh So Special aici, e trusa pe care o folosesc în continuare cel mai des, mi se pare absolut genială textura mată a fardurilor după care mă înnebunesc și care mă avantajeaza în materie de machiaj. Acum am în plan să îmi mai iau una, mă interesează tot fardurile mate și mă tot chinui să aleg una din următoarele palete:

Paleta Respect

Paleta Au Naturel


Paleta Ultra Mattes Dark


Paleta Sunset

Voi le aveți pe domnișoarele de mai sus? Ce-mi recomandați? Dați-mi o mână de ajutor, risc să le comand pe toate și chiar nu e foarte rațional să fac asta, mai ales după ce am triat și cosmeticele și make-up-ul (m-am despărțit și de paleta 88) și sunt decisă să nu mai cumpăr aiurea si să folosesc ce am la potențial maxim.

Încă o dată, vă urez un An Nou fericit și cu împliniri și mai ales cu multă frumusețe, în special interioară!

6 comentarii:

  1. Eu am tot de la Sleek, de fapt aproape tot si toate imi plac! Toate sunt pigmentate si merita CLAR BANII, insa acum gandeste-te ce folosesti tu mai des. Eu am epuizat Au Naturell, ca are nunate nude si se pot purta zilnic.
    Eu am scris aici despre trusele Sleek, cu tot cu swatch. Daca vrei, arunca o privire.

    http://ioanasreviews.blogspot.ro/2012/11/review-truse-sleek.html
    Te pup, Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alina: La multi ani si un An Nou fericit si tie!

    @Ioana: Multumesc mult, acum ma pun pe citit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca nr 13 este cu noroc. :) Inseamna ca si anul 2013 va fi unul grozav pentru tine. :) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si tie, Mihaela, sa te auda Dumnezeu cu 2013! Nu ma pot plange de 2012, dar chiar as avea nevoie de un an mai bun!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere