miercuri, 19 decembrie 2012

Trăistuța fermecată Dacic Cool a ajuns la mine!

Înainte de toate, trebuie să vă spun că ador surprizele. Simplul gând că urmează să primesc ceva, dar nu știu ce îmi ridică instant moralul. Pentru mine, un cadou reușit este în primul rând unul ceva de care să nu știu, ceva al cărui grad de surpriză să fie ridicat. De asta sunt și un pic mai pretențioasă la cadouri, vreau să îmi placă, să fie ceea ce îmi doresc, dar în același timp să nu știu despre ce e vorba. Chit că e vorba de cel mai mic lucru, trebuie să îl descopăr eu ca să fie treaba treabă și surpriza surpriză. Iar unele lucruri, așa cum veți vedea în continuare, se dovedesc a fi cele mai minunate cadouri neașteptate, exact pe gustul meu. E greu în general să mi se facă asemenea surprize, de obicei mă prind foarte repede și nu le las prea multe șanse celor care vor să mă cadorisească cu ceva inedit. 

În spiritul perioadei, magazinul Dacic Cool se ține de surpize. Bine, eu îi suspectez că au citit postarea mea anterioară, au ajuns la concluzia că într-adevăr am fost cuminte anul ăsta și mi-au trimis Trăistuța fermecată. Știam că urmează să ajungă la mine, dar habar n-aveam ce conține. Tocmai acesta este și farmecul ei, își schimbă conținutul de la lună la lună și, ceea ce e cel mai important, pare să știe cu adevărat de ce are fiecare din noi nevoie. Iar produsele din ea acoperă perfect aceste nevoi. Trăistuța este cadoul ideal, venit direct din poveștile magice ale copilăriei, o surpriză numai bună de făcut pentru sine sau pentru alții, o surpriză care îți menține interesul la cote mari până în ultimul moment, acela în care desfaci coletul, desfaci trăistuța și începi, pe rând, să te bucuri de fiecare din produsele din interior. 



Să vă prezint trăistuța mea, care mi-a furat inima din secunda în care am scos-o din cutia în care a venit. Spre deosebire de cea de sus, săculețut trăistuței mele este de un vișiniu superb, dintr-un atlas de calitate, un săculeț care l-a vrăjit inclusiv pe soțul meu imediat ce l-a văzut. În mod sigur, îl voi folosi pe viitor într-un fel sau altul și sunt convinsă că de fiecare dată îmi voi aminti de minunata idee a celor de la Dacic Cool.


Nu e ea prea dolofană, are cam multe colțuri, dar ele sunt de la ambalajele produselor din interior, ajunse și ele în perfectă stare, cum spuneam, în ambalajul original, o mare bulină roșie pentru cei de la Dacic Cool. Ar fi putut renunța la cutii, însă pot supraviețui cu gândul că nu am o trăistuță dolofană care însă a ajuns la mine în bună regulă.

Bănuiesc că ați vrea să vedeți și conținutul trăistuței, nu? Iata-l: 5 produse gândite parcă special pentru mine, 5 produse în legătură cu care eram foarte curioasă și pe care abia aștept să le încerc. Și, ceea ce e și mai important, cele cinci sunt produse naturiste, aparținând brandului românesc Hofigal. Acest lucru mă face să privesc Trăistuța fermecată drept cel mai fain Green Box (pe principiul cutiilor comandate lunar în care se găsesc un anumit număr de produse, full size sau nu), cel în varianta românească, pe care l-aș achiziționa lună de lună fără să ezit, știind din start că voi primi numai produse naturale, de calitate, full size.


1. Ulei de pește 600 de mg, 60 de capsule moi, sursă bogată de acizi grași esențiali Omega, un supliment alimentar natural indicat pentru sănătatea creierului și înlăturarea stărilor depresive (cel mai important efect, nu însă și singurul, vă invit să le descoperiți pe restul aici).

2. Gel anticelulitic, trofic și antiimflamator Supliform, 75 ml, care promite să redea aspectul natural și catifelat al pielii și care este recomandat în tratarea celulitei, vergeturilor, depunerilor adipoase nedorite, dar și în cazul durerilor reumatice musculare și articulare, cel al fragilității vasculare sau al tulburărilor de circulație periferică. Eu îl voi folosi pentru toate efectele enumerate mai sus, dar și pentru tratarea vânătăilor cu care am plăcerea să mă pricopsesc habar n-am cum.

3. Gel contur ochi coenzima Q10 Gama HOF. VIODANA, 30 ml, care catifelează și netezește pielea, împiedică formarea ridurilor, atenuează cearcănele și se recomandă pentru ochii obosiți și sensibili. Eram tare curioasă în legătură cu acest produs, am citit doar lucruri de bine despre el și abia aștept să îl bag în teste la modul serios. 

4. Cremă de mâini Alexandra, 200 ml, care protejează pielea împotriva deshidratării excesive provocate de folosirea detergenților. Conținând substanțe active naturale, crema promite o piele netedă, elastică și catifelată. Mirosul este unul tare interesant, îmi aduce aminte de ceva dar nu îmi dau seama exact despre ce e vorba. A fost primul produs pe care l-am testat după deschiderea pachetului, mai nou am o obsesie pentru cremele de mâini și chiar își face treaba cum trebuie. Plus că mi s-a părut foarte tare să pot testa un produs care are același nume ca mine. Câte persoane se pot lăuda cu asta?

5. Ulei de cătină 900 mg, 40 de capsule moi, un concentrat natural polivitaminic, care revigorează și tonifică organismul. Nu cred că trebuie să încep să vă descriu beneficiile imense ale cătinei, fruct care este înrudit cu mai exoticul goji. Acest produs are extrem de multe beneficii, acțiunea antianemică, stimularea capacității de apărare naturală a organismului, detoxifierea și susținerea sănătății inimii fiind doar câteva dintre acestea.

Pe mine una Trăistuța fermecată m-a convins, e o idee absolut genială, un Green Box 100% românesc pe care, pentru prețul pe care îl are (30 de lei), ca ultim argument pe lângă tot ce v-am povestit până acum, merită achiziționat lună de lună, măcar pentru plăcerea suprizei pe care o promite. 

Voi ce părere aveți despre Trăistuța fermecată? V-ați lua-o lună de lună?

Aștept cu mare drag ideile, părerile și comentariile voastre!

6 comentarii:

  1. @Diana: good to know, tare sunt curioasa ce face, ca am citit numai lucruri bune despre acest produs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am primit traistuta cu surpize :D Eu am vazut-o drept o alternativa la acele boxuri pe care le mai cumpara fetele (pink box), doar ca acum primim produse full size, nu doar cateva mostre si un teanc de pliante.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Aurora Toma: fix asta ziceam si eu despre ea, mi se pare cu cateva clase mai sus fata de Pink box-uri sau ce culori mai au :))

    La tine am citit multe lucruri bune despre produsele din Traistuta. Oricum, imi plac mult produsele, cei de la Dacic Cool au avut o idee tare faina.

    RăspundețiȘtergere