luni, 27 august 2012

Back in business!

Postarea asta mi se învârte în cap de câteva luni bune. M-am gândit de o mie de ori cum să o încep. Pot să înșir toată lista de scuze (mai mult sau mai puțin credibile, de la faimoasa lipsă de timp până la foarte multele schimbări pe toate planurile), dar prefer să vă mulțumesc, celor care mi-au călcat pragul chiar dacă nu existau noutăți postate, dar și celor care m-au descoperit în tot acest timp. Pentru voi m-am decis să revin, dar și pentru că mi-a lipsit enorm practica scrisului pe blog. De acum nu mai scăpați de mine, asta e o promisiune/amenințare, cum vreți s-o luați.

Mi-am dat seama că o dată cu relansarea blogului e cazul să îmi redefinesc un pic prioritățile. În tot timpul cât nu am scris am continuat să urmăresc blogurile de beauty de la noi și nu numai, am văzut o grămadă de lucruri care mi-au plăcut dar la fel de multe care mi-au ridicat tensiunea (cum e scrisul cu picioarele, asta clar n-o să vedeți aici). Așa că, pregătiți-vă să reveniți pentru următoarele: review-uri (motivul principal pentru care s-a născut acest blog), NOTD (da, m-a lovit microbul cu ojele), colecțiile mele în general, de exemplu  oje, pensule (știu că vă ameninț cu postarea asta de prea mult timp), tag-uri și alte genuri de postări care să aibă legătură strictă cu specificul blogului. Dacă aveți și alte preferințe, sunt total deschisă, doar de aia avem comentarii, nu? 

Unul din motivele pentru care n-am mai dat pe aici a fost rubrica celebră Preferatele lunii. O perioadă machiajul meu a fost basic, am folosit aceleași produse (de îngrijire, de machiaj etc.) așa că pur și simplu n-am mai putut să scriu asemenea postări. Deci pică rubrica, îmi pare rău, dar pe de altă parte o să fie foarte clar care produse sunt preferate și care nu. Pe de altă parte, sunt convinsă că o să apară în schimb o grămadă de alte rubrici, poate și mai interesante. 

Nu veți găsi aici nici rețete culinare (dacă chiar o să mă chinuie muza prea tare o să fac un blog separat), nici recenzii la cărți (din exact același motiv), nici OOTD (nu sunt blogger de fashion și nu știu dacă interesează pe cineva cum mă îmbrac), nici imagini inspiraționale, nici tot felul de postări care efectiv nu își găsesc locul pe un blog de beauty, pe care exact așa vreau să îl păstrez. Nu îmi plac lucrurile amestecate, există n canale new media pentru așa ceva și, in plus, există și foarte multe bloguri din astea tutti frutti. 

Așa încât...declar blogul relansat în mod oficial și vă aștept în continuare să îi treceți pragul, veți avea ce citi.

Ca de obicei, aștept cu mare drag părerile, ideile și comentariile voastre! 

9 comentarii:

  1. eu n-am mai scris din august 2011...si nici nu prea-mi vine sa ma reapuc...nu-mi place ce s-a ales de beauty-blogosfera:( dar citesc saptamanal tot newsfeedul, deci astept postarile tale :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit!:*
    Ma bucur sa te citesc din nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ai revenit >:D< abia astept sa te recitesc ;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Laura: Multumesc mult! :*

    @Irina: Stiu perfect la ce te referi (si in legatura cu blogosfera si cu reapucatul de scris) dar gandeste-te la cei cativa care chiar s-ar bucura sa te intorci, printre care si eu. Te citeam cu mare drag si inca sper ca o sa te razgandesti. Cat despre blogul meu, relansarea asta i-a prins bine si n-o sa ma abat de la ce mi-am propus.

    @Sunshine: Multumesc din suflet! Inseamna foarte mult pentru mine feed-back-ul vostru entuziast! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Karina: Multumesc mult, fii pe faza ca vine si postarea! :D

    RăspundețiȘtergere