vineri, 6 ianuarie 2012

Final de campanie Revicel (II)

Vă povesteam aici că am nevoie de un pic de timp să îmi adun impresiile despre crema anticelulitică Revicel și de aia am lăsat-o pe Ralu să vă povestească despre ea mai întâi. Dar acum constat că nu prea mai am ce spune pe lângă ce a zis ea...O să încerc totuși să vă explic de ce mi-a plăcut crema anticelulitică cu ardei iute și alge marine de la Revicel.

În primul rând, ca termen de comparație  am doar o cremă de duș anticelulitică de la Elmiplant (gama aia veche, de dinainte de rebranduire), de care am tras o grămadă și nici n-am observat să aibă efecte notabile... Era și greu, având în vedere că  nu m-am ținut cu sfințenie de tratament. 

Așa că n-am plecat cu prea mari speranțe la drum, știu că celulita nu e o chestie de care să scapi prea ușor (a mea e mic copil, dar există), cu atât mai puțin cu o cremă minune și fără pic de mișcare. Când am fost inclusă în campanie m-am bucurat mult, știam că de una singură nu m-aș fi dus să iau crema din magazin și să mă mobilizez să o folosesc...Acum, privind în urmă, îmi dau seama că ar fi trebuit să mă iau singură de mânuță, să intru în cel mai apropiat DM (doar în DM am vazut crema până acum și orașul meu e fericitul posesor al celui de-al doilea DM recent inaugurat), să cumpăr crema (e în jur de 30 de lei, vreo 29 parcă, sper să nu spun prostii) și să mă pun serios pe treabă, cu un plan bine pus la punct.

Din fericire, Trender.ro mi-a făcut favoarea să mă includă în campanie și să îmi trimită produsul mură-n gură. Deci n-am mai avut nicio scuză. Așa că am făcut cunoștință cu Revicel cremă anticelulitică cu ardei iute și alge și acum sunt în măsură să vă prezint concluziile mele, sau mai bine spus, the good, the bad and the ugly.

Mi-ar fi plăcut enorm să fi avut timp în perioada testării intensive să ajung și la sală sau să fac mișcare mai multă decât am făcut, să ajut cumva crema să își facă mai bine treaba...Totuși, am rămas surpinsă de rezultate. Am folosit crema conform indicațiilor de pe ambalaj, de două ori pe zi, o data dimineața și o dată seara. În paranteză fie spus, am o imensă bilă albă pentru ambalajul cremei și pentru informațiile de pe el, mi se pare un mare plus al acestui produs întră-o epocă în care ambalajul vinde marfa, chiar mi-ar plăcea să văd mai multe branduri care să se gândească mai mult la funcționalitatea ambalajului. 

Revenind la efectele cremei: după primele utilizări, am avut așteptări maaari de la sărmana cremă, citisem că te ia cu fierbințeli în mijloc de noapte, chiar la o bloggerița citisem că mama ei a avut probleme serioase după folosirea cremei. La mine nimic...dar chiar nimic. Am zis că a trecut prea mult timp de la duș și s-au închis porii....buuun, tura următoare am folosit crema imediat după duș, când porii erau deschiși. Abia atunci am simțit și eu căldurile de care ziceai fetele. Dar la modul la care m-am trezit pe la ora 3 cu o senzația nu neapărat neplăcută de sauna. În seara alesesem o pijama fluffy de fleece, care intensifica senzația de saună. Seara următoare am optat pentru o pijama de bumbac și n-am mai simțit celebrele călduri. Circulația mea n-a fost niciodată perfectă (mâinile și picioarele înghețate sunt la ordinea zilei), așa că tind să cred că persoanele cu circulația periferică în stare perfectă au fost cele care au experimentat cele mai intense senzații. 

După cum spun și indicațiile de pe ambalaj, crema poate fi folosită și în alte zone cu probleme, nu numai pe coapse, eu am și încercat-o pe abdomen de exemplu. Cât despre efecte...m-am lămurit foarte clar după ceva timp de la încetarea folosirii cremei, prin comparație. Cât timp am folosit crema, pielea mea a arătat extrem d ebine, hidratată, tonifiată, catifelată (inclusiv Marius, aka the hubby, a observat acest lucru) și, chiar dacă sunt perfect conștientă că o simplă cremă, fie ea și Revicel, nu poate singură să lupte cu celulita, am de gând să o folosesc în cadrul rutinei mele zilnice. Bineînțeles, îmi doresc mult de tot să mă țin și de sport, în felul ăsta îi dau șansa Revicelului să dovedească tot ce poate.

Aș fi vrut să vă povestesc un pic și despre ingrediente, dar încă nu sunt specialistă în analizarea lor (încă un plan pentru 2012), pot doar să le înșir în speranța că vă veți da seama voi ce e cu ele: aqua, paraffinum liquidum, glycerin, algae extract, dimethicone, stearic acid, hyaluronic acid, cetearyl alcohol, panthenol, linalool glyceryl stereate, cetyl palmitate, capiscum frutescens, carbomer glucosamine, propylparaben, alcohol denat, tetrasodium edta, propylene glycol, CI 75470, fragrance.

Încă o chestie extrem de importantă: după ce utilizați crema sub nicio formă să nu duceți mâna la gură, nas sau ochi. Eu am pațit-o urât de tot, deși mă spălasem pe mâini. În momentele respective, deloc plăcute, am avut convingerea că Revicelul conține, într-adevăr, ardei iute. 

Din punctul meu de vedere, crema anticelulitică Revicel cu ardei iute și alge este un produs reușit, care chiar face ce promite și pe care o să îl folosesc mult timp de acum încolo.

Voi ați testat crema Revicel? Ce părere v-a lăsat? E un produs pe care l-ați achiziționa în mod curent?

Aștept cu drag comentariile, părerile și ideile voastre!

6 comentarii:

  1. banuiesc ca eu sunt blogarita a carei mama a avut probleme cu Revicel:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog sa ma ierti, Alina, efectiv nu mi-am amintit unde am citit...sper ca nu te-ai suparat pe mine. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am spus-o decat pentru ca m-am bucurat ca ai citit postarea mea, mai ales ca eu iti citesc blogul de cateva luni :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O simpla crema nu poate sa faca minuni. Celulita este o problema destul de serioasa de care se scapa greu.
    Nu am incercat crema, dar as fii tentata sa o incerc. In plus pretul este fooooarte mic pentru o crema anticelulitica!
    Review-ul tau este foarte amanuntit si foarte folositor. Felicitari!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Oana, pentru aprecieri. Stiu ca o simpla crema n-are cum sa rezolve problema, trebuie si miscare si o alimentatie corecta...

    Pretul este intr-adevar foarte convenabil, iar crema este chiar buna. Sunt curioasa daca o sa iti placa si o sa aiba efecte la tine. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat si eu crema asta. Pielea mi-a luat foc la cel mult doua minute de la aplicare. Rezultatele nu au fost grozave dupa prima saptamana, insa nici nu am dus "programul" pana la capat ca sa ma pot pronunta in cunostiinta de cauza.
    Am decis ca disconfortul este mult prea mare.

    RăspundețiȘtergere