duminică, 1 mai 2011

Giveaway by Chatte

Am stat o grămadă să găsesc titlul potrivit pentru postarea asta și parcă niciunul nu expima total entuziasmul meu: e vorba de giveaway-ul organizat de draga de Chatte, care de curând s-a afiliat programului Sigma pentru bloggeri. Astfel încât, darnică cum o știm, vrea să împartă cu noi bucuria asta și organizează un giveaway care are ca obiect minunea asta, pe numele ei Travel E25 Blending Brush:


Și acum îi dau cuvântul autoarei giveaway-ului, că așa mi se pare normal, sunt regulile ei, dacă nu mă credeți puteți verifica aici : 


1. Sa fiti follower al blogului. Pentru cine nu este - partea stanga, mai pe la mijloc, va asteapta GFC. Mentionati numele cu care ma urmariti.

2. Sa dati like pe Facebook paginii Chatte's World of Colours (imi lasati numele cu care ma urmariti, in comentariu).

3. Sa dati like pe Facebook paginii Sigma Makeup Official Fan Page.

4. NU accept anonimi! Beat me! Daca nu va semnati sa stiti de pe acum ca nu iau in considerare. Vreau sa stiu ca aceasta pensula va ajunge la cineva care si-o doreste cu adevarat!

5. Sa nu uitati sa-mi lasati adresa de mail unde sa va contactez in cazul eventualei castigari a giveaway-ului.

6. Daca persoana care va castiga acest giveaway nu ma contacteaza in MAXIM 48 de ore voi face din nou extragere.

7. Ah, si sa nu uit! Spread the word! Postati si la voi pe blog (asta pentru persoanele care detin) despre acest giveaway. Pentru cele care nu detin, merge si pe-un Facebook, ceva. Asadar, cand va inscrieti imi dati si linkul sa vad unde ati scris despre acest giveaway.

8. Last, but not least, sa imi spuneti de ce va doriti sa castigati o pensula Sigma. Care este adevaratul motiv? Pentru colectie sau pentru ca intr-adevar va doriti pensula aceasta?

Giveaway-ul tine de azi 29.04 pana pe 06.05!Nu uitați, vă puteți înscrie aici și eu vă sfătuiesc să nu stați prea mult pe gânduri.


Voi aveți pensule Sigma? Ce părere aveți despre ele? Aștept cu mare drag ideile, părerile și sugestiile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu