joi, 25 august 2011

Gliss Ultimate Repair

Mi-am făcut cont de ceva timp pe trender.ro și acum câtva timp am fost anunțată că am fost selectată în campania trender Gliss Ultimate Repair. Deh, se pare că cei 26 de anișori abia împliniți ai mei au fost buni la ceva (exista condiția ca participantele să aibă cel puțin această vârstă). Coletul l-am primit săptămâna trecută, eu eram în deplasare (details to come), așa că abia ieri am pus mâna pe cele 3 produse: șampon, balsam și mască de păr. Nici nu puteau pica mai bine cele 3 produse, pentru că părul meu a suferit intens din cauza soarelui și mai ales a clorului din apa din piscină, mai ales că n-am stat chiar foarte cuminte în timpul vacanței. Așa că am constatat semne de degradare, în condițiile în care părul meu intra în contact de 2 ori pe zi cu clorul și oricât de atent l-aș fi spălat tot îl simțeam aspru.

Pe de altă parte, nu sunt chiar o utilizatoare împătimită de produse Gliss, am adorat un balsam leave-in de la ei, dar am uitat de el de ceva vreme. Momentan sunt foarte curioasă să văd cum va reacționa părul meu la gama Gliss Ultimate Repair, mai ales că, după cum ziceam, în momentul ăsta chiar are nevoie de ultimate repair. Mai trebuie menționat faptul că am părul gras de fel, sunt tare curioasă cum se va comporta și din acest punct de vedere.

Schwarzkopf ne propune, prin gama Gliss Ultimate Repair, inovația anului în materie de îngriire a părului datorită complexului de cheratină lichidă de 3 ori mai concentrat, complex capabil să repare părul deteriorat și foarte deteriorat. Numărul diminuat de fire rupte, o rezistență mai mare și o strălucire mai puternică a părului sunt promisiunile noii game Gliss Ultimate Repair. Gama conține șamponul de 250 de ml, balsamul de 200 de ml și o mască tratament de 300 de ml.


Campania se derulează pe parcursul a 4 săptămâni, din 18 august până pe 11 septembrie, interval în care vă voi ține la curent cu impresiile și părerile mele, dar și cu efectele benefice sau mai puțin benefice. Ce contează că am ratat startul oficial? Mă revanșez eu pe parcurs, o să fiu o trenderiță model.

Vouă cum vi se par noile produse Gliss? Le-ați văzut prin magazine? Vă tentează? Aștept cu drag ideile, părerile și comentariile voastre.

miercuri, 10 august 2011

Preferatele lunilor iunie și iulie

Da, iar fac o postare 2 în 1, ca detergentul. Și da, știu și că au trecut aproape 2 luni de când n-am mai dat cu subsemnatul pe blogger, dar de data asta am o scuză beton. Am devenit, în ultima zi a lunii iulie, o doamnă. O lady eram de multă vreme. Revenim la oile noastre, adică la produsele pe care le-am folosit cu mare drag în iulie și august. Cum v-am obișnuit, le-am împărțit pe categorii. Există și o categorie nouă, Nails, cel mai recent pitic adaugat turmei deja supra-populate. Așadar:

I. Îngrijire



1. Șervețele intime Nivea intimo, varianta Natural. Sunt a doua mea încercare cu astfel de șervețele, în anumite condiții pot fi chiar life-saving. Le-am încercat și pe cele Lactacyd, însă tot cele Nivea sunt mai fresh și mi se pare că efectul este unul mult mai plăcut și de durată.

2. Gel de duș Nivea Apricot Cream, singurul gel de duș pentru care le-am trădat pe cele Bourjois. Îmi place mult de tot mirosul de caise (da, știu că e obținut sintetic, dar e un sintetic reușit) și faptul că hidratează foarte foarte bine. Hidratarea este de durată iar pielea rămâne fină. Mai mult, s-a comportat exemplar și ca tratament pre-epilat cu lama.

3. Deodorant mineral Bourjois Respect. Deodorantul face parte din noua gamă minerală de la Bourjois, fără aluminiu, alcool sau parabeni. Promite o rezistență de 24 de ore, ceea ce personal n-am testat. Oricum, folosesc spray-ul ca metodă de reîmprospătare de-a lungul zilei, pentru a-mi liniști piticii care protestează că stickul, cu care mă dau dimineața, nu mai e așa eficient. Mirosul e unul foarte delicat, îmi place cel mai mult dintre cele 3 variante disponibile pe piață.

4. Deodorant Nivea Invisible. NU m-am transformat în Nivea addict și nici n-am semnat vreun contract cu ei, pur și simplu am fost curioasă cum e acest nou deodorant, care promite să țină la distanță atât petele albe de pe hainele negre cât și pe cele galbene de pe hainele albe. Deodorantul are același scop cu cel Bourjois, le folosesc prin rotație. Mirosul nu mă încântă prea tare (nici cel masculin din aceeași gamă nu mă dă pe spate), dar treaba și-o face. Plus că nu m-am trezit cu niciun fel de pată, nici albă nici galbenă, deci nu pot să mă plâng.


II. Make-up


1. Pudră matifiantă Rimmel Stay Matte. Eu am nuanța 06, adevărul adevărat e că nu am luat-o din România și nici nu m-am interesat să văd dacă se suprapun nuanțele. Oricum, foarte relevant nu este, nuanța este una potrivită pentru un ten o idee mai închis, dar nici nu se vede după ce e aplicată. Stay matte nu e doar un artificiu de marketing, eu renunțasem la speranța că n-o să-mi mai lucească față, dar, cu ajutorul acestei pudre, nu mai am de ce să mă plâg, machiajul rezistă mai mult și mai bine, shine free.

2. Creion de ochi Smooth Definer de la Oriflame.  Eu am un negru foarte frumos, nu la fel de glossy ca cel de la Supershock, însă ce îmi place este faptul că, fiind retractabil, reușesc să trasez de la bine la foarte bine codițele. Acum, care o fi legătura, nu știu, cred că e numai în capul meu, cert e că n-a fost zi fără codițe de când am pus lăbuța pe acest creion. Rezistența e de apreciat și ea, doar că se mai întinde, nu rămâne la locul lui ca Supershock-ul.

3. Pensulă pentru pudră EcoTools. Face parte dintr-un set de 5, primit cadou de la un moş taaaare generos. O ador, pur şi simplu, ca de altfel pe toate celălalte, doar că luna asta s-a nimerit să o folosesc on a daily basis. Le recomand din inima, EcoTools sunt my all time favourites.

4. Fond de ten Extralasting de la Avon. După dezamăgirea totală şi iremediabilă cu Bourjois Healthy Mix Serum, nu mai aveam mari speranţe, mi-am luat Extralasting doar pentru că eram în pană de fdt şi nu aveam nici timp să caut altceva. N-am mai folosit vreun alt fdt de la Avon până acum iar acesta m-a surprins plăcut. Rezistenţa e ok (n-am testat-o la maxim, pentru 16 ore, cu cât se laudă), dar sunt mulţumită de cum se comportă. Acoperirea iar e bună, adevărul e că nici eu n-am cine ştie ce pretenţii la capitolul ăsta. 

5. Gel liner Essence maro. Din nefericire, produsele Essence nu se găsesc încă în România, este mare păcat pentru că, la preţul pe care îl au, sunt de o calitate foarte bună, uneori stau ceva mai bine ca elf-ul. Acest gel liner l-am primit de la o prietenă care l-a cumpărat din afară, pentru că mi l-am dorit enorm. Am o mică experienţă eşuată cu un gel liner elf care s-a uscat, aşa că am zis să încerc şi alte mărci. Îmi place mult de tot că e o nuanţă caldă de maro, perfect pentru acele zile şi acele machiaje când nu am chef de negru pentru codiţă. Dacă vreţi un review mai detaliat la el, plus swatches, don't be shy to ask.

6. Blush elf nuanţa Shy. Am luat hotărârea solemnă să folosesc mai mult blush (as in, în comparaţie cu deloc) şi, deşi aveam unul mineral, am zis să îl încerc şi pe cel elf, în ideea că e presat şi că am citit numai de bine despre el. Are o nuanţă foarte frumoasă, câteodată am senzaţia că trebuie insistat destul de mult ca să se vadă (nu că ăsta ar fi idealul meu, blush aplicat în stilul clown), dar mă simt foarte comfortabil cu el poate tocmai din acest motiv. 

7. Quad Avon Tiger Eyes. A fost cadou la Beau Monde pe iulie parcă, la preţul de 14 sau 15 lei, nu mai ştiu exact. Îmi plac mult de tot cele două nuanţe de jos (eu le vedeam movuri, dar sunt tonuri pământii toată ziua), le luasem în considerare pentru machiajul de mireasă (dar am renunţat pentru că vroiam totuşi un pic de culoare, nu neapărat un machiaj nude). Nici cele două nuanţe de auriu nu sunt în plus (de fapt, când e vreo nuanţă de fard în plus?!?!) şi chiar constatasem că nu le am. Rezistenţa e ok la ele, dar pe de altă parte majoritatea fardurilor rezistă la mine mult, chiar şi fără primer. Mai jos aveţi un close-up cam nereuşit, n-a vrut quad-ul să fie fotogenic:




III. Nails





După cum spuneam mai sus, pasiunea pentru oje este cel mai nou pitic venit în clubul deja suprapopulat. Dar o pasiune mică mică are loc oriunde. Încă o menţiune, de fapt încă un pititc: am pus de la început accentul pe bază pentru unghii şi tratamente anti-îngălbenire, dar şi pe top-coat-uri, pentru o mai mare rezistenţă a ojei. Aşadar, de la stânga la dreapta, avem:

1. Tratament pentru unghii de la Kallos. Are un miros foarte plăcut, dar nu ăsta e cel mai important element. Eu îl folosesc ca tratament pre-lăcuire and stuff, îl dau într-un strat şi aştept să se usuce. Apoi merg mai departe cu bază, ojă şi top coat. Mi s-a părut mai mult decât rezonabil ca preţ, 5 lei. Eu l-am găsit la un stand din galeria Real, dar sunt convinsă că se găseşte în muuulte locuri.

2. Tratament anti-îngălbenire SOS Ongles. Un tratament no-name, eu n-am mai auzit de firma asta până acum, deşi e franţuzească. Bineînţeles că vânzătoarea mi-a lăudat produsul dar ironia e că e chiar bun, nu miroase el mai bine decât un tratament obişnuit însă chiar face treabă bună, până acum n-am avut nicio problemă cu îngălbenirea unghiilor. Se usucă relativ repede, aşa că pot continua cu următoarele straturi. Voi aţi mai întâlnit firma asta? Aveţi alte produse marca SOS Ongles?

3. Ojă Minicolorama Maybelline nuanţa Cappuccino. Am luat-o la pachet cu încă vreo 2 oje Minicolorama, la cât de ieftine sunt e şi păcat să iei doar una. Minicolorama le ştiam din liceu, când mai cochetam cu ojele, dar nu îmi amintesc să fi fost atunci atât de bune. Am rămas absolut uimită de cât de repede se usucă oja, dar şi cât de mult rezistă cu niciun ajutor în afară de un top coat. As we speak, am unghiile colorate cu Cappuccino de sâmbătă seara (e deja miercuri) şi n-a sărit absolut deloc, arată fix ca în prima zi. M-am îndrăgostit absolut iremediabil de Colorama, intenţionez să completez colecţia cât de curând.

4. Top coat Sephora. Se laudă că oferă o strălucire extremă, dar ceea ce îmi place mie şi mai mult e că oferă rezistenţă li durabilitate ojei de dedesubt. Cum vă ziceam mai sus, am pe unghii Minicolorama şi top coat-ul Sephora şi acum am o dilemă existenţială: cine e responsabil pentru rezistenţa manichiurii? Oja (care totuşi se laudă că trebuie să reziste 7 zile, this is yet to be tested)? Sau top coat-ul? Din această dilemă nu pot ieşi. Momentan. Oricum, îl recomand cu căldură, nu ştiu exact cât costă pentru că l-am primit cadou de ziua mea de la soţul meu.

Voi ce produse aţi folosit cu drag în lunile care au trecut? V-a impresionat vreunul din ele? Dacă vă doriţi să citiţi review-uri mai detaliate la vreunul din produsele de mai sus, all you have to do is ask. Aştept cu drag părerile, ideile şi comentariile voastre.