miercuri, 24 octombrie 2012

NOTD: OPI

Am dispărut puțintel, dar serios că a fost motivat, s-au întâmplat multe și mai ales s-au adunat câteva chestii nu prea plăcute pe mai multe planuri. Dar m-am adunat și am revenit cu un NOTD pentru că era deja cazul să vă arăt ce port pe unghii. Capitolul ăsta a fost sărăcuț rău de tot pentru că am avut perioade lungi fără ojă, dar promit să vă arăt în viitor cum arată culorile pe care le-ați putut admira în colecția mea.

De data asta vă prezint un NOTD în deplasare, oja nu este a mea, nu dețin culoarea aceasta și din nefericire nici nu mai țin minte cum se numește nuanța (e ceva cu Holland, e o nuanță mai veche, nu e din noua colecție). Unghiile mele sunt în continuare scurte și, de parcă nu era de ajuns, mi s-au mai și agățat, așa scurte cum erau. Forma nu prea am cum să o controlez la această lungime, dar susțin în continuare că unghiile mici sunt drăgălașe.

Îmi place mult culoarea, e tare lucioasă (sper să fi reușit să suprind asta în poze), nu mă așteptam să îmi placă să o port (aveam de ales între mai multe nuanțe de roșu dar nu aveam deloc starea necesară să port roșu, asta era cea mai cuminte nuanță). De asemenea, mă lupt un pic cu denivelări ale unghiei, am folosit o bază care să elimine acest aspect, dar veți vedea în poze că n-am reușit total. Deasupra am aplicat top coat-ul Strălucire de diamant de la Kallos. Port oja pe unghii de duminică, deci asta e a patra zi, timp în care am mai făcut câte ceva și de aceea la degetul mijlociu a început să se tocească. Paradoxal, în realitate nu se vede aproape deloc. 

Așadar, las pozele să vorbească de la sine:






Ce părere aveți? Cum vi se pare? Comentariile constructive și formulate elegant sunt mereu așteptate cu interes!

Pe de altă parte, cumva secundar dar tot legat de blog: bănuiesc că ați observat că n-am mai continuat seria postărilor din categoria Superblog 2012 și asta nu pentru că n-aș fi în stare să fac față competiției în sine, ci pentru că nu mi s-a părut corect să arunc o muncă de peste 2 ani pentru un concurs și să îmi schimb total profilul blogului ca urmare a participării la probele impuse. În mod clar, n-am știut în ce mă bag, nu e vina nimănui, dar am preferat să rămân în sfera de interes stabilită. Mai mult, mi s-a părut incorect și față de voi, v-am obișnuit într-un anume stil și cu anumite subiecte și chiar nu am considerat că merită să arunc toată această muncă pe fereastră. Sper să mă sprijiniți și să mă citiți în continuare chiar dacă nu mai concurez la Superblog!

Voi ce părere aveți? Ar fi trebuit să continui competiția (nu e târziu nici acum) sau să rămân la ce mă pricep și gata? Ca de obicei, aștept cu mare drag ideile, părerile și comentariile voastre!

5 comentarii:

  1. Superba nuanta. Imi place tare mult. :):*

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i ca e faina? Mi se pare perfecta pentru toamna. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi plac unghiile scurta, aduc aminte de bombonele :)

    eu zic ca ai luat o decizie inteleapta cu acea competitie, chiar daca imi plac postarile variate subiectele erau putin cam ciudate pentru un blog in mare masura de beauty.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult, Alina, si pentru compliment si pentru incurajarea referitoare la concurs...pana la urma, postari variate sunt cat se poate de usor de realizat si in sfera beauty, nu? Fara sa trebuiasca sa scriu despre laptopuri si masini...

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere